19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
pedig ez megint nagyon jó kis verse3ny lett volna...nagyon szépen jött el ismét a mezőny ha jól érzékeltem -
No komment... -
mondjuk ha belépsz és nem jössz akkor kiléphettél volna...
első kör végén a tükröt néztem h hol van Totti és a rajtrácson lévő Mercidet telibetrafáltam:) -
GP -
Melyiken lesz szerver a kicsi Barca'-n vagy a nagyon? -
endy papp #12566
-
;) -
32 fő lesz... -
végülis előzés lett belőle:)
de tényleg nem ez volt a cél ,így alakult...
igazából egyik összeérés sem volt szerintem olyan vészes , csak pont szarul jött ki Fernando számára...
mindenkinek vannak ilyen időszakai h a kétes szituk valahogy mindig rosszul sülnek el -
...
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.26. 17:32:54 -
absz. oké, már sztem a #12508 is rendben volt ebből a szempontból, már lehetett érezni hogy nyeltél egy nagyot. szal én sem rágom.
-
endy papp #12560 Laci ma is 16 fős lesz a mezőny???
Csak ne hogy megint lemaradjak.......helyhiány miatt
-
Sztem az a lényeg. Ez olyan mint amikor múltkor Fernandoo leszorítását dumáltuk meg, teremtődött egy szitu. ..lehet hogy ezt vagy azt rosszul csinált valaki, nincsenek lefektetve szabályok. Laci olyan közel volt amire már reagált az első. De a szitu nem vezetett sehova, kivéve amit a Laci ír, hogy ne érezze már magát olyan kényelmesen az előtte lévő...az idegesítéshez bőven joga is van :))
De végül is csak összeérés lett belőle, ami senkinek sem jó. Nem azt mondtam hogy a nem létező szabályzat betüje szerint nem lehetne hibáztatni az elsőt mert cikázott.
Én azt mondom hogy semmit nem fizetett az a közelség amiből végül kocc lett, nem látok benne megvalósítható manővert. -
Fernandooo #12558 Jó, akkor ezt még tisztázzuk, aztán tényleg lépjünk már túl az egész témán. Rohadt őszinte leszek: Akkorra már nagyon be voltam rágva Lacira az előző esetek miatt - ne tárgyaljuk ki újra, hogy jogos volt-e vagy sem -, és úgy voltam vele, hogy cseszd meg, akkor most én szúrok ki veled ahogy csak tudok. Ennyi. Aztán én sokkal jobban megszívtam. Hülyeség volt, elvesztettem a hidegvéremet és személyes ügyet csináltam a dologból. És akkor szerintem most már zárjuk le ezt a témát. -
Annyiban azért belekötnék az írásodba , ha megengeded (ha nem akkor is :) ) , hogy nem az volt a kérdés a rúzs elötti esetnél hogy volt e értelme vagy hogy jól tette e hogy ott megkezdte az előzést , hanem hogy az elöl, haladó autó mi a fityfaszt rángatta balra , majd jobbra az autóját evvel ütközést előidézve. Ez a kérdés nem az hogy helyesen cselekedett e hogy manőverbe kezdett hátulról! Persze a mondandóddal egyet értek :) -
na Fernandoval nagyjából tisztáztuk privátban a vélt vagy valós sérelmeinket...szerintem mindketten tanultunk az esetekből és jobban figyelünk majd...már megérte a kis szájkarate:) -
ratb #12555 A sisak kamera látószögét nem lehet átírni vmi file-ban a fix 85-ről.Egész használható lenne a nézet,de ez igy csigaszimuláció.. -
ott én is betettem volna szerintem, de biztos nem csináltam volna videót róla h mekkora atrocitás ért:) meg kellett próbálni , de rizikós volt ahogy a példa is mutatja mert én összekoccantam kicsit Atival és nekikoccantam Fernandonak...semmi szándékosság nem volt benne...
az eau Rouge lejtőjén pedig tudtam h olyan közel vagyok h így is úgyis el kell vennem valamikor...gondoltam bemegyek mellé h ne fordulhasson ő se rá olyan kényelmesen majd...bemenni nem tudtam mert amerre mozdultam egyből arra rántotta a kormányt...aztán elvettem h majd besorolok mögé...de ő még csak ki akart jönni szélre.... annyira meg nem éreztem vészesnek a szitut h féket is használjak...ahhoz szoktasm h nem úgy mennek előttem mint az ökörpisilés:)
de nem ez a lényeg ismétlem... láthatjuk máshogy a szitukat, de wreckfestezés , dodzsemezés , faszlámázás , a játékostársak folyamatos becsmérlése nem ide való...ha egyértelműen telibetrafálnák féktávon fékezés nélkül...akkor sem...pláne nem véleményes szituk után...
Mario Balloteli komplexusra sincs semmi szükség...
-
Fernandooo #12553 Köszönöm. Sokkal jobban elfogadom az engem ért kritikát akkor, amikor látom az objektivitást. Le fogom vonni a megfelelő következtetéseket és csiszolni fogok a "stílusomon". -
Lehet hogy Laci volt.. :D
De egyébként ja, nem te voltál. Annál az esetnél ahhol csatáztatok és megérkezett, persze nyilván nem volt szándékos,..de más sem hibázott, oda be kellett tenni az autót, mert láthatóan tempót vesztettetek, és közel volt.
Az Eau Rouge lejtőjén én akkor sem próbálkoznék, semennyire sem, ott semmi mást nem kell csinálni szvsz mint utazni a jó átmenetelre és a szélárnyékra..és oda még az sem elég ha a másik seggében vagy, mert azzal csak a saját esélyeidet rontod..mivel ha ő nem megy át jó tempóban akkor neked egy gázelvét már tönkreteszi az esélyt. tisztán had menjen, és mittomén mennyi, érzésre annyival követni hogy ráfuthass és elkapd a szélárnyékot...és ennyi.
Sztem ott kár volt egyáltalán annyira közel lenni hogy abból érintés lehessen. Nem lehet jól kijönni belőle.
érthető ha jobban fordultál el, jobb volt a tempó...de szvsz nem vezet sehova, hacsak nem kikerülés szintű sztem el kell tolni a támadást.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.26. 16:44:17 -
Na csak van versenybíró a funokon is:DDD -
szerintem kevered egy pár helyen az autókat:) második esetnél én a harmadik autó vagyok:) nem vagyok érintett a szituációban...
harmadik szituban én kapom a lökést és valóban nem is figyeltem hátulra Fernandora igazán , mert az előttem lévővel voltam elfoglalva...megütöttem Fernando-t nem volt szándékos , próbáltam összeszedni a vasat a kocc után...nyilván hibás vagyok , de azért ki nem kell borulni mert összeértünk...
az utolsó esetnél pedig az lett volna a logika h az eau rouge után előzök majd...a cikázás megzavart az biztos... de én elvettem a gázt h ne lökjem meg...csak ugye Fernando még egyet változtatott és még kijjebb húzódott...csak fékezéssel kerülhettem volna el így utőólag visszagondolva...a gázelvétel sajnos kevés volt...vagy ha fernando megkezdi rendesen a kanyart...
a default setup sem volt itt probléma mert én is default setuppal menetem (mondjuk én fullra telitankoltam ) nekem 206 volt a végsebességem ott szabályozott le...Csapoatival meg Alexease-sel jól el is voltunk 6-7 körön keresztül
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.26. 16:11:27 -
sry, jusson csont a dolgozó embernek is :)
Én azt hittem itt le is záródik minden, tök jó befejezése volt ennek a vitának minden érintettnek kár volt folytatni szvsz.
Megnézve a videókat, én nem látom egyértelműnek.
A legnagyobb problémát egyébként az alacsony végsebességben látom, nem tudom default setup ennyit ad-e ki, de ez nagyon kevés, az Eau Rouge-ból kijőve 216km/h kell legyen minimum, ideális esetben 218. A féktávra érkezve pedig 227..és az a legjobb ha már ezen a sebességen megy kb. egy-másfél másodperce az autó.
Fernandoo-nál ez nagyon nem volt meg, ezért a legjobb/legproblémamentesebb előzési pontot nem tudta megjátszani, ellenben nagyon támadható volt az egyenes végén.
Valszeg a rövidebb áttételnek köszönhetően viszont ott tudott gyors lenni ahol viszont nehézkes, rizikós előzni.
Az első incidenst ennek tudom be. ..átérzem hogy sz@r ügy, de az versenybaleset szvsz.
A második esetnél Laci kikerült a látókörből, és nagyon szűken próbált ráfordulni arra a kanyarra. Sztem ez is versenybaleset, de sztem mindkettőtöknek figyelni kellett volna.
A harmadik szitu, ..kétten csatáznak lerontják egymás tempóját..oda én is betettem volna. Az egész azért néz ki sz@rul kicsit mert Fernandoo kapott egy lökést jobbról a seggére, és ezért ütötte meg a másikat...ez benne van az ilyen esetek vagy jól sülnek el vagy így...vagy nevető harmadik lesz, vagy kieső..mert ők ketten elsősorban egymásra figyelnek, nem az érkező harmadikra.
A negyediket Fernandoo-nak adom mert tudta hova megy, látta a másik autót,...nyilván kell a hely mindenkinek.
Az utolsó eset sztem egyértelműen Laci sara, szvsz tök mindegy hogy cikázás vagy sem, azért mert nem látom a logikáját...az Eau Rouge-ban nem fér el két autó, tehát ha a lejtőn előzni akarok, akkor egy autóhosszal legalább be kell fejeznem az előzést. ..ha nem akkor nagy valószínűséggel rosszul fogunk ráfordulni az Eau Rouge-ra ami büntet.
..sztem ennek a próbálkozásnak nem volt alapja...szvsz a jó megoldás elvenni a gázt, rákészülni a jó Eau Rouge sebességre, és az egyenesben szélárnyékból gond nélkül előzni.
Az Eau Rouge bejáratánál túl erőszakos, és szvsz kissé felesleges előzni.
Fernandoo tuti visszatámadhatott volna, ha jó a végsebessége (ami nem volt jó).
...
..és akkor itt is vagyunk a fő problémánál, a default setup.
Az egy általános beállítás...én sem csinálok mást, minden autónál megcsinálom a magam deafult setup-ját, és azon már csak kicsiket kell változtatni. A váltó egy ilyen dolog, Spa és Monza akkor jó ha az embernek megvan a jó végsebessége...az az ideális.
..ha mindenki default setup-l megy, akkor sermmi gond, de ha nem akkor ilyen esetekre komoly esély van...azaz ott leszel gyors ahol nem nagyon lehet tisztán előzni, és ott leszel támadható ahol viszont igen...ez bosszantó, és idegesítő lehet ami elveszi a koncentrációt.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.26. 15:39:16 -
SZERVER INDÍTÁS: 19:30 (2015.05.26. kedd)
SZERVER NÉV: magyar fun
JELSZÓ: srs
AUTÓ:
Renault Clio Cup
PÁLYÁK:
Catalunya
Practice: 30 perc
Q : 15 perc
Race: 15 kör
19:30-tól tudtok csatlakozni egészen verseny kezdetéig (kb 20:15) -
Jo, megbeszeltetek, lepjunk tul rajta, foleg a szajkarate ne kezdodjon el, mert az it eleg konnyen elszabadul..... -
Ritka pillanatok egyike hogy egyet értünk:) Élni és élni hagyni, főleg funon mindenki szórakozni megy. -
Kataluvnya? -
Feleslegesen erőlteted... én is bele mentem vele itt és a PH-n is lepereg róla minden, életben szomorú sorsa lehet ha így kommunikál.. de nincs értelme a topicot bassza szét csak. -
Azért remélem jövő hétig nem unjátok meg, sajnos én a héten nem tudok jönni munka miatt.
-
na szóval ...legyen CLIO ma is ? (mert szerintem tök jó volt tegnap is:) )
ha igen milyen pályán? -
egy kijelentést tettem amihez tartom is magam...szépen nem kérlek, mert nem érdekel h mi lesz a sorsod, leírtam h h tudnál esetleg beilleszkedni emberek közé:) nem akarsz játzsani velünk, mindenki nyert ...te is mi is:) -
Fernandooo #12540 Jól van, most már vegyél be egy Xanaxot. Utasítgatni meg otthon, kis családot lehet, hát ki vagy te nekem. :D Max szépen megkérsz, érted, de ebből nem ez jött le, valahogy hiányoznak bizonyos stilisztikai elemek a mondatból... -
túllépek rajta , csak annyit a miheztartás végett , h nem fogok elnézni semmilyen becsmérlő magatartást chaten a játékostársaidra...még ha seggbedurrantank féktávon akkor sincs rá szükség , írj privátot normális emberi hangnemben és beszéljétek meg, vagy csak engedd el...
ha nem vagy elégedett a játékostársak minőségével akkor pedeig ne gyere... köszi előre is... -
Fernandooo #12538 Azt gondolsz, amit akarsz, leszarom. :) -
Tyuki80 #12537 Neked báttyus inkább!Kis taknyos!Majd kinövöd.
-
Fernandooo #12536 Még felböfögöd párszor a témát úgy, hogy speciel én már rég túlléptem rajta? -
Fernandooo #12535 Kutyát nem érdekli a véleményed öcsike. 870 óra AC-ban? :DDDD Get a life, kiskocka. :)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 11:25:43 -
Fernando! ha kétszer nem veszem el a gázt akkor engem préselsz fel a falra 2x és én pördültem volna meg ...te meg keresztül kasul mentél leszarva h én is a pályán vagyok...szerencsére te forogtál ki...az más kérdés h ha én szívtam volna meg akkor nem csinálok belőle ügyet, csak neked van itt ilyen világfájdalmad...
te vagy az egyetlen aki nem érti h ez egy társasjáték és néha bizony a f.sz rossz végén leszel és te vagy az egyetlen aki elsírja magát ha hozzáérnek...ha te nem hagysz helyet vagy kacsázol akkor meg azt természetesnek veszed...
hidd el máshoz is értek hozzá a futam alatt, engem is szorítottak le a pályáról mert nem láttak a holttérben és megpörögtem veszítettem vagy 5 helyet, mégsem gyanítok szándékosságot és nem sírom el magam...
-
Tyuki80 #12533 Majd kinövöd.Egyszer mindenki felnő.
-
Fernandooo #12532 Valaki stukkert nyom a halántékodhoz, hogy márpedig olvasd el amit írok? (Amúgy nem tudom, mi volt a bicskanyitogató, azon kívül, hogy az ilyen merőben rosszindulatú támadásokkal szemben megvédem magam. Érdekes módon mások pl. megpróbálnak tanácsokat adni, és nem azonnal nekem esnek...)