• barcalaci84
    szerintem kevered egy pár helyen az autókat:) második esetnél én a harmadik autó vagyok:) nem vagyok érintett a szituációban...
    harmadik szituban én kapom a lökést és valóban nem is figyeltem hátulra Fernandora igazán , mert az előttem lévővel voltam elfoglalva...megütöttem Fernando-t nem volt szándékos , próbáltam összeszedni a vasat a kocc után...nyilván hibás vagyok , de azért ki nem kell borulni mert összeértünk...

az utolsó esetnél pedig az lett volna a logika h az eau rouge után előzök majd...a cikázás megzavart az biztos... de én elvettem a gázt h ne lökjem meg...csak ugye Fernando még egyet változtatott és még kijjebb húzódott...csak fékezéssel kerülhettem volna el így utőólag visszagondolva...a gázelvétel sajnos kevés volt...vagy ha fernando megkezdi rendesen a kanyart...

a default setup sem volt itt probléma mert én is default setuppal menetem (mondjuk én fullra telitankoltam ) nekem 206 volt a végsebességem ott szabályozott le...Csapoatival meg Alexease-sel jól el is voltunk 6-7 körön keresztül
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.26. 16:11:27