• Totti5
    Talán ez volt a 2 v 3. verseny amin résztvettem, de tökéletesen megértettük egymás lac coo -val. Fél méterekre mentünk egymás mögött, mellett és csak egyszer értünk össze, de az sem volt semmi extra.

Számtalan alkalommal ott volt a rés ahova be tudtunk volna esni, de annak nincs értelme, max tönkrevágja a futamot ha nem jön össze. Tudni kell mit enged az autó. Ezzel lehet a másikra tapadni, és kihasználni a legjobb alkalmat. Meg kell nézni hol lehet és ott kell, nem pedig random ahol talán összejöhet. Amikor egymás mellett voltunk és valóban nem láttuk egymást mert holttér volt, akkor is tudta mindenki h pontosan ott van. Ilyenkor engedni kell egy kicsit, már ha a másik van a jobb íven. Lehet hogy vissza lehet verni a támadást, ha nagyon akaratos valaki, de abból megint csak a baj lehet. Egy kicsit engedni és rákészülni a köv kigyorsításra aztán visszatámadni azonnal.

Persze lehet agresszíven is, lehet hogy egy versenyen összejön minden gond nélkül, de ez nem vérre megy itt. Bő 30 perc egy futam, van idő mindenre, nem kell egyből nekiesni és lerendezni.

A lényeg hogy tudni kell elvenni. Lehet hogy szélárnyékba van az ember mellé megy, de ha nem biztos a helyzet, akkor kicsit el kell emelni és engedni.

Amúgy a rajt tényleg nagyon szép volt és az első kör is. Ha lesz még ilyen kombó én megyek, rettentő élvezetes ez az autó.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.26. 10:23:32