19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Tyuki80 #12531 Barátom Te egy nagy vicc vagy. 
Amúgy hány éves vagy kis srác?
Egyébiránt az ac ban 870 óra alatt nem volt annyi konfliktusom magyar mezőnyben,mint neked két nap alatt.Pedig szinte mindig az elejében vagyok,pedig sokszor nem is kvalizok funon.
Utoljára szerkesztette: Tyuki80, 2015.05.26. 11:17:52 -
Pitti #12530 Könyörgöm változtass már egy picit a stílusodon, egyszerűen bicskanyitogató minden megnyilvánulásod. Pedig néha igazad is van, de ezzel a stílussal sokan egyszerűen nem bírnak elviselni. :( -
Ratrak #12529 Sziasztok!
Tud valaki valami olyan FFB beállításról, ami működik Logi DFP-vel? Úgy értem: amivel lehet érezni is valamit a csúszásból? Megpróbáltam a Jack Spade-es fileokat is az alap helyett, de pont a (számomra) lényeget nem kommunikálja a kormány, ti., hogy kanyar közben hol van a csúszáshatár. Így aztán folyton leesek az ívről (ha túl sok volt), vagy túl lassan veszem be. Azzal már megbarátkoztam, hogy fékezésnél semmi érzés, marad az ABS, oszt jóvan, de kanyarodás közben jó lenne érezni is valamit abból, hogy mit csinál az autó. Hangot nem nagyon nyomhatom fel, mert kicsi a gyerek, így fontos lenne az FFB-érzet. Az a zavaró, hogy kb. semmi érzet nincs kanyar közben, szinte totál "halott" a kormány a kezemben, ha gyorsan veszem, ha lassan. Ez meg nem normális, gondolom. -
Lépjetek már túl ezen a vitán és készüljetek az esti meccsre. Lehet én is becsapódok, aztán meneküljön ki merre lát :) -
Fernandooo #12527 Hát mondjuk az ilyen, alapvetően ellenséges hozzáállással mihez kezdjen az ember, azon kívül, hogy nem veszi komolyan? Fröcsögsz itt össze-vissza, mindenféle érdemi tartalom nélkül. Ignored, kb. ennyit tudsz, korábban is sikerült már bizonyítanod együgyűségedet. Amúgy ha nem tűnt volna fel, órák óta nem feszegetem tovább a témát, mások rágják meg még néhányszor, de sebaj… És persze azt sem kell észrevenni, hogy Mooneyval minimum 3 körön át mentünk egymás nyakán, mindenféle gond nélkül. Hát ja. (Arról nem beszélve, hogy hazudsz is, mivel én senkit nem löktem ki. Ennyit a nem létező objektivitásodról. :D)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 11:06:43 -
SityiSXT #12526 Ma lesz valami? Végre tudnék jönni. -
Tyuki80 #12525 Nekem ez nem tűnt úgy a videók alapján.Aki nem tud tisztán versenyezni,számomra amatőr.A "profizmust" nem a tempó dönti el,hanem a pályán való viselkedés.Ismerek jópár nálam lassabb versenyzőt is,akikkel nagyon szépen lehet meccselni,s soha nincs feltartás,blokkolás,unfair lökdösődés.Meg ismerek ennek ellenkezőjét is.Mostanában azért utóbbiak egyre kevesebben vannak.Áthózódtak ide:) -
Talán ez volt a 2 v 3. verseny amin résztvettem, de tökéletesen megértettük egymás lac coo -val. Fél méterekre mentünk egymás mögött, mellett és csak egyszer értünk össze, de az sem volt semmi extra.
Számtalan alkalommal ott volt a rés ahova be tudtunk volna esni, de annak nincs értelme, max tönkrevágja a futamot ha nem jön össze. Tudni kell mit enged az autó. Ezzel lehet a másikra tapadni, és kihasználni a legjobb alkalmat. Meg kell nézni hol lehet és ott kell, nem pedig random ahol talán összejöhet. Amikor egymás mellett voltunk és valóban nem láttuk egymást mert holttér volt, akkor is tudta mindenki h pontosan ott van. Ilyenkor engedni kell egy kicsit, már ha a másik van a jobb íven. Lehet hogy vissza lehet verni a támadást, ha nagyon akaratos valaki, de abból megint csak a baj lehet. Egy kicsit engedni és rákészülni a köv kigyorsításra aztán visszatámadni azonnal.
Persze lehet agresszíven is, lehet hogy egy versenyen összejön minden gond nélkül, de ez nem vérre megy itt. Bő 30 perc egy futam, van idő mindenre, nem kell egyből nekiesni és lerendezni.
A lényeg hogy tudni kell elvenni. Lehet hogy szélárnyékba van az ember mellé megy, de ha nem biztos a helyzet, akkor kicsit el kell emelni és engedni.
Amúgy a rajt tényleg nagyon szép volt és az első kör is. Ha lesz még ilyen kombó én megyek, rettentő élvezetes ez az autó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.26. 10:23:32 -
ügyesen tud ő menni, csak aza baj h abszolút nem érdekli h más is van a pályán...ha megkezd egy előzést akkor már azt hiszi neki mindent szabad és a másiknak kuss...pedig egy előzést nem megkezdeni nehéz hanem befejezni...helyet hgagyva a másiknak...
a cikázást meg gondolom megszokta az AI ellen -
Tyuki80 #12522 Gyerekek!Ez vicc amit csináltok.Beleálltok a hőbörgésbe egy olyan emberrel,aki nagyon nincs tisztába az online versenyzéssel.Úgy sem fogjátok neki megmagyarázni.Tipikus.
Vannak ilyenek.Szót sem érdemelnek.Futnak egy 8 körös versenyből 2 körön jó időt,amúgy meg 2-3 mp a körök között a szórás,aztán ha utólér valakit,akkor azt kilöki,majd hőbörög,hogy egyébként ő milyen gyors,s vele milyen igazságtalan dolgok történtek amúgy.
A videót megnézve süt róla az amatőrizmus.... -
GeriDoc #12521 "szerintem most már te is gyanús lehetsz neki:)"
Mondjuk én nem is merek indulni ezeken a futamokon.
-
na inkább azt mondjátok mi legyen ma este? -
Az elso 3 semmi, "dobozos" autok, koccanasok, ezeknel "belefer" vagy ez van.
A 4.-nel te egyenesitettel kicsit, szuken mentetek, igy sikerult.
Ilyet sokat latni, mert toljak neki ilyenkor is az emberek;) Ezek elsokerekes autok, vagyis "huzzak magukat". Ha ilyenkor minimalisan elveszed a gazt, azonnal kanyarba akarna fordulni. Persze, lassulas lesz belole, de nem a falban kotsz ki;) Multkorinal is ez volt a gond, ott is csakazertis toltak neki, es sajat magadat vezetted ki a palyarol.
Tegnap ratam is kifordult valaki:P Elottem szuk jobbosban megbicsaklott, belassult, en kulsorol kerultem, kisodrodott, gondolom tolta neki, elkapta az autom hatuljat, elgem elkezdett kiforgatni, de sajat magat forgatta meg:) Mivel jobbra kanyarodtam, elsokerekes, hiaba tolja el az autom hatuljat balra, engem eppen jobbra, kanyarba huz az autom eleje;)
Az utolso az valoban buktas... -
amúgy vicces volt a rajtom ,nekem elkezdett előre gurulni az autóm, ezt a lejtőn való indulást még gyakorolnom kell...mondjuk azt nem értem miért nem büntetettt meg:)
bezzeg q-n kaptam egy 360 mp-s büntetést amikor a pálya közepén mentem:) -
a piros kerekű auitó nem rántotta ki jobbra hanem jobbra vágódott mert összeért az előtte lévő autóval...
amúgy nem lenne itt semmi összeugrás ha Fernando nem indulna...
ő érez minden koccot egy régóta tervezett összeesküvésnek saját maga ellen...
szerintem mostmár te is gyanús lehetsz neki:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.26. 09:28:05 -
GeriDoc #12516 Írok egy független véleményt, nem ismerek senkit, és igazán a játék sincs meg. Fernandooo kerül-fordul fordítva ül a lovon, viszont most az első két eset azért elég véleményes a "TV" kamerát nézve. Elsőnél volt egy elég szerencsétlen visszatérés a fehér autóval a pályára, vagy az ideális ívre, szerintem ott nem lehet a másik ívébe így belevágni (gyakorlatilag keresztezni). A második esetnél előtte 2 autó elrontotta, naná, hogy beszúr, és talán meg is lett volna, ha a piros kerekű autó nem rántja ki jobbra, annak simán a belső íven kellett volna maradnia. A 3. eset az szerintem is az övé, ott hagynia kellett volna helyet, a 4.-nél pedig valóban nem kacsázunk a pályán. A TV kamerán én így láttam.
Egyébként kemények vagytok, hogy egy funon így össze tudtok ugrani. Mi lenne veletek bajnokin?

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.26. 09:22:39 -
amúgy tök jó lett Fernando futam videója...3 körben rohadt jól néz ki mikor 4en érkezünk meg az egyenes végén és mindenki figyel a másikra...
amúgy úgy látom Fernandonál sincs mindenki rajta a videón...talán Mooney csak a tükörben látszik :)
teltházas mezőnyben pedig példaértékű szerintem h így eljött a mezőny ...túraautóban ritkán látni ilyen tiszta első kört...funon szerintem több mint dícséretes, bajnokikon rosszabbakat látni felkészült versenyzőkkel:) -
Tegnapi teljes onboard.
-
Nyugalom, majd megtanulja :)
Az elso jelentnel lehet megis en voltam, csak az en replayemen hianyzik Fernando autoja :))
Nem tudom, belulrol en csak annyit latok, higy valaki nagyon lassan megy es van hely, picit horzsolos lett, sorry. :) -
Majd kinövi, vagy nem megy. De nehéz lesz:)) -
csak minek picsogni állandóan h jajj hozzámértek egy funon...meg wreckfestesek stb jelzők...nem kell akkor jönni ha ennyire szar a mezőny és túl gyengék vagyunk neki...mehet a kiülföldi szervezett versenyekre ahol utazhat légüres térben...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.05.26. 09:00:32 -
Van ez aversenyző tipus:)) Csak én vagyok a pályán mindenki az én szórakoztatásomra van itt:) Nekem jogom van bárhol előzni el kell engedni, de én senkinek nem hagyok helyet, bármit megengedhetek magamnak:)) Plusz a vissza játszásnál mintha valami más univerzumban lennék és mindent fordítva látok:D
UI: ebből valaki tanul fejlődik valaki nem..
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.26. 08:51:11 -
" Az összes esetben vagy jobb íven voltam, vagy tempóelőnyöm volt, vagy előrébb voltam, így nem nekem kellett engedni, ennyire egyszerű."
ha így állsz hozzá szívni fogsz végig...csak akkor fogadd el h rizikósan mész és majd lesz valami...
de tényleg leírhatnád h mit kellett volna máskép csinálnom...a videódban lévő utolsó két esetben én engedtem és elvettem a gázt , az utolsó előttinél nem tudom mit gondoltál h én hol fogok elférni , mert láthatóan mész ki külsőre mintha hotlapoznál...
Mondom nézd meg mennyire figyelek rád a videódban ugyanilyen szituban a videód 27:21-től...helyet hagyok pedig én vagyok "tempóelőnyben , jobb íven stb:" de akkor is helyet hagyok...
az utolsónál ilyen gusztustalan cikázás után elnézést kérek h kihúzódtam szélre és mentem zsír egyenesen, de neked csak kellett még egy negyedik irányváltás megint csak nem törödve h lehetnek melletted....
amikor meg beugrasz harmadiknak egy szűk kanyarban akkor ne csodálkozz ha lesz egy kocc... az előttem lévőről pattanok rád...
mondjuk az külön vicces h itt vered magad h milyen gyors vagy alap setuppal , mikor úgy látom te azért benzint állítottál :)
-
Fernandooo #12508 Hát ja. Na, majd legközelebb megpróbálok kevésbé öntudatosabban menni. :) -
Serulestol van, figy ez most kivetelesen nem baszogatas:) Ugy kell menni es ugy kell szamitani hogy ott lesz melletted, ha nem hat nem de ugy kell szamitani. Lehet ugy menni mint az eletben csak ahoz ossze szokott mezony kell akik egyutt mennek eveket kb ennyi roviden. -
Fernandooo #12506 Azt még nem tudom eldönteni, hogy az első falazás után miért mászott el a végsebességem. Addig 205 fölött volt (majdnem 210), utána már ilyen 190 meg 195. Most vagy az ütközés miatt, vagy mégsem javult meg a pedálom. -
amúgy kitiltani senkit nem kéne..
az a baj, Fernando, hogy szar a tükör, , nem látszik pont amikor kéne a másik autó, de nem vagy hajlandó úgy felfogni, hogy ott, van, sőt bárhol lehet mert nem látod, csak mész vonaltól vonalig a legzűrösebb helyzetben is .... -
Fernandooo #12504 Ez volt a legkevesebb, ha csak ennyi lett volna, hát sima versenyként jellemzem a tegnapit. De szerintem most már lépjünk túl a vélt vagy valós "sérelmeken", úgysem ismer el senki semmit, majd megpróbálok én is óvatosabb vagy nem tudom én mi lenni, esetleg láthatatlanná válok, vagy tényleg inkább elengedek mindenkit. (Mooney komával tudtunk úgy körökön keresztül egymás seggében lenni, hogy egy kis kocc és vitatható eset nem történt.) -
az első én voltam, hát...kicsit lassan mentél sok választás nem volt, el kellett mennem, kikerültem, négy kerékkel a kocc miatt, de szemlátomást nagyon nem vesztettél semmit :))
Feltéve hogy az az én autóm, mert itt már semmi nem biztos :))
szerk.: nem, nem én voltam, valaki máshoz rakta be a csigásas skint nálad ...:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.26. 06:43:31 -
-
44 közepe alap setuppal:)
Hatalmas bravúr h beértel, mikor végig csataztam...simán utolértelek én is...
Kicsit túl gyorsnak hiszed magad és azt hiszed neked jár az előzés meg akkor is ha a felén vagy túl...
Mondom nézd meg 28perctol a videódat...
Én vigyázok rád, nekem nem jár alanyi jogon a pozíció ha belső íven vagyok, az ütközés előtt pedig a cikazas ellenére is én elvettem, nem változatok irányt de.te csak húzodsz kifelé...hová kellett volna mennem? -
Fernandooo #12500 SZERK. Á, mindegy...
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 01:36:56 -
Mellesleg gyorsabb is voltam nálad nem mintha számítana valamit:)
Na béke!
Mit bánom én gyere amúgy,csak ne picsogj már állandóan
Menj óvatosabban, én is megprobalok (bár jelzem én mindig próbáltam elkerulni az ütközés)
Ne cikazz, és hagyj helyet ha vannak melletted... -
Fernandooo #12498 Leírtam az esettel kapcsolatos véleményemet, jottányit sem változik és nem is fog. Volt hely mellettetek, te miközben jöttem, rám húztál. És aztán még egyet löktél, hogy biztos legyen a "siker". Mintegy véletlenül persze, ahogy tök véletlenül találtál meg minden esetben a pályán. :D Hogyne. Az összes esetben vagy jobb íven voltam, vagy tempóelőnyöm volt, vagy előrébb voltam, így nem nekem kellett engedni, ennyire egyszerű.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 01:32:29 -
Ez az egyértelmű szandekossag amúgy a harmadik.esetnél egy koccanás volt a harmadik féllel :) te türelmesen beugrottal a wreckfestesek melle hátha hárman jobban elferunk...
Az utolsó két eset elemzéséhez pedig javaslom nézd meg a futamvideod úgy a 28.ik perctől -
Fernandooo #12496 Hát igen, így az igazságos, tegyél blacklistre, mert kétszer halál sunyi görény láma módon kiforgattál hátulról. Lassú kis noob vagy, ott és akkor értelek be amikor akartam, és már röhej volt a "tempód", és ez az egy fegyvered van. Szánalom. :D
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 01:25:25 -
Neked nem lesz továbbiak:) -
Fernandooo #12494 Első szitu: Kb. lehetetlen meszességből ugrik be, és egyszerűen félrelök. Biztos így kell ezt.
Második: Ember totál nem az íven van, lesodródott. Én ívről fordulnék, így előnyben vagyok, el kéne engednie, de á…
Harmadik: Publicos lökdösődés előttem, látom, hogy jobbra el tudok menni a két wreckfestes csóka mellett, erre azért is rám húz (balos kanyarban kimozog jobbra, egyértelmű a szándékosság) az egyik (barcalaci), kocc van, nekisodródok a másiknak, aztán még ugyanattól, aki rám húzott (barcalaci), még biztos ami biztos alapon kapok egy lökést kifelé…
Negyedik: barcalaci simán nem viseli el, hogy előzök, kipattint oldalra a régi jó megoldással. Érzi, hogy gyorsabb vagyok, de nem baj, inkább ütközzünk. Sportszerű.
Ötödik: Majdnem ugyanaz, barcalaci nem tud várni a hosszú egyenesig – ott sem tudott előzni előtte, hát ez van… -, inkább kipöcköl.
Jó lenne, ha a továbbiakban megfelelő módon állnál hozzá a hasonló helyzetekhez és erőt véve magadon a fair play szerint viselkednél a pályán. Két másik esetet leszámítva csak veled volt gondom, biztos véletlen… Az viszont biztos, hogy innentől kezdve még annyira sem leszek előzékeny veled szemben, amennyire (nem) voltam. -
haflac #12493 Én ugyan nem voltam ott,így teljesen külsősként véleményezem ha lehet.Az "Incidensek" nevű videóban nekem nagyon sokszor úgy tűnik,mintha a focusban lévő autó nem tudná,hogy éppen vannak-e körülötte vagy sem,csak simán át vág az egyik oldalról a másikra,mintha többiek ott sem lennének.0:25-nél tökéletesen látszik,hogy nem zavarja,hogy vannak mellette,előtte.
0:45-nél túlságosan kiengedte,hát ott volt mellette még a másik,akinek joga van ott tartania a kocsit
0:55 először védett bal szélen teljesen korrekten,jobbra meg már nem kellett volna,mert már egyszer zártál bal oldalt,ez nálam már cikázás
(edit)és fontos,senkit nem ismerek itt az sg forumról,csak,hogy az elfogultságot kizárjuk
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.05.26. 01:07:30 -
Fernandooo #12492 Jaja, megint én vagyok a hibás, senki más. :D Hagyjuk, vicc osztály. Ezen túl én is így állok hozzá, törleszteni fogom a kölcsönöket. Ha dodzsem a divat, akkor hajrá. (Elhiszem, ha valaki csak így tud érvényesülni, de akkor menj publicra, ott divat ez.) Az első miért lenne vicc? Ember bevetődik és pályán kívül előzve - teljesen kint van mind a négy kerék a pályáról - lök rajtam egyet. Ebben mi a vicc, azon kívül, hogy komolyan gondolta?
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 00:47:48