" Az összes esetben vagy jobb íven voltam, vagy tempóelőnyöm volt, vagy előrébb voltam, így nem nekem kellett engedni, ennyire egyszerű."
ha így állsz hozzá szívni fogsz végig...csak akkor fogadd el h rizikósan mész és majd lesz valami...
de tényleg leírhatnád h mit kellett volna máskép csinálnom...a videódban lévő utolsó két esetben én engedtem és elvettem a gázt , az utolsó előttinél nem tudom mit gondoltál h én hol fogok elférni , mert láthatóan mész ki külsőre mintha hotlapoznál...
Mondom nézd meg mennyire figyelek rád a videódban ugyanilyen szituban a videód 27:21-től...helyet hagyok pedig én vagyok "tempóelőnyben , jobb íven stb:" de akkor is helyet hagyok...
az utolsónál ilyen gusztustalan cikázás után elnézést kérek h kihúzódtam szélre és mentem zsír egyenesen, de neked csak kellett még egy negyedik irányváltás megint csak nem törödve h lehetnek melletted....
amikor meg beugrasz harmadiknak egy szűk kanyarban akkor ne csodálkozz ha lesz egy kocc... az előttem lévőről pattanok rád...
mondjuk az külön vicces h itt vered magad h milyen gyors vagy alap setuppal , mikor úgy látom te azért benzint állítottál :)