• Fernandooo #12494
    Első szitu: Kb. lehetetlen meszességből ugrik be, és egyszerűen félrelök. Biztos így kell ezt.

Második: Ember totál nem az íven van, lesodródott. Én ívről fordulnék, így előnyben vagyok, el kéne engednie, de á…

Harmadik: Publicos lökdösődés előttem, látom, hogy jobbra el tudok menni a két wreckfestes csóka mellett, erre azért is rám húz (balos kanyarban kimozog jobbra, egyértelmű a szándékosság) az egyik (barcalaci), kocc van, nekisodródok a másiknak, aztán még ugyanattól, aki rám húzott (barcalaci), még biztos ami biztos alapon kapok egy lökést kifelé…

Negyedik: barcalaci simán nem viseli el, hogy előzök, kipattint oldalra a régi jó megoldással. Érzi, hogy gyorsabb vagyok, de nem baj, inkább ütközzünk. Sportszerű.

Ötödik: Majdnem ugyanaz, barcalaci nem tud várni a hosszú egyenesig – ott sem tudott előzni előtte, hát ez van… -, inkább kipöcköl.

Jó lenne, ha a továbbiakban megfelelő módon állnál hozzá a hasonló helyzetekhez és erőt véve magadon a fair play szerint viselkednél a pályán. Két másik esetet leszámítva csak veled volt gondom, biztos véletlen… Az viszont biztos, hogy innentől kezdve még annyira sem leszek előzékeny veled szemben, amennyire (nem) voltam.