unrealnoise#1245
Hát ezzel is lehetne vitatkozni, az iracing rövid versenyei igazából pont hogy csak funra jók... ha meg komolyan nyomod rajtuk sokat gyakorolva, akkor egy hotlapverseny az egész. nekem már fárasztó volt... a hosszú futamokkal már más a helyzet, de nincs AI, én meg nem érek rá minden hétvégén ott lenni XY bajnokság futamain, szóval kihúzva.
A hotlapozás azért iRacingben elég sokat ért, nekem feldobta a napjaimat, X szezonban X járgánnyal mindig nagyjából tudtam hol leszek hétvégén az időmérők végén, aztán néha egész jól kijött egy-két kör és ez jól esett :) És bár tudom, hogy van aki segítségeket használ ott is vagy van aki H-váltót használ, de hát az a saját döntése. :) Egyébként nem tudom, hogy van-e már valami olyasmi, hogy pontosan érzékeli vagy megjeleníti az iR a táblázatoknál, eredményeknél mondjuk, hogy ki hogy vagy mit használt. (pl 3 pedál, H váltó, etc...) Ezt mindig hiányoltam. És akkor már mindjárt lehetne szórakozni a hotlapozással is, vagy legalább tudná az ember, ki hogy áll a többiekhez képest...)
Szóval lehet ember ellen az igazi, de pl. egy ACR-ben? Se gumikopás se semmi? kössz, nem. Pláne, hogy valszeg itt is rövid futamok lennének többségében, akkor meg már iRezhetnék is megint.
Egy gépi ellenfelet is lehet komolyan venni, sőt akár nehezebb is lehet, mint egy X képességű ember ellen, és legalább akkor ülsz le amikor akarsz, olyan hosszú futam elé ahogy te szeretnéd, meg etc. a szimuláció komolyságáról meg még nem is beszéltem.