• Fernandooo #12240
    „örülünk h meg tudtál állni..”

Igen? Már volt értelme a videónak, ugyanis amíg nem csináltam meg ezt az összehasonlítást, addig az volt az alapvetés, hogy „á, biztos a sóderágyban kötöttél volna ki”. :D Hát ez bukott ezzel, és ebből is látszik a mély elfogultság azokból, akik minden áron azt akarják kihozni, hogy én voltam a hibás. :))) Nem tereltem én senkit, sehová. Van olyan, hogy fékpedál. Ja, azért se használja? Akkor tönkreteszi más versenyét, ahogyan a mellékelt ábra mutatja. És nem voltam hátul, csak hátrébb, de egyébként mellette és enyém volt a belső ív. Én választom meg, hogy azt a kanyart hogyan fogom bevenni és persze, hogy védekező módban. Az első esetnél teljesen megvolt az előzés, tökéletesen a hátam mögé került a figura, de fogta magát, és rám tartott. Teljesen világos.

b type: Lehet, hogy rosszul kezelem, és hagyni kéne a francba, már megtanulhattam volna, hogy az itteni elméleti hácékkel nem lehet érdemi vitát lefolytatni, de sajnos van igazságérzetem és ebből fakadóan nehezen adok fel egy olyan ügyet, amiben én teljesen tisztának tartom magam. Nem értem, hogy mi a gond azzal, ahogy a pályán viselkedek. A szitut megelőzően kb. hat – vagy hét? - arcot előztem meg a rajt után, negyed körön belül, teljesen tisztán. Én a tiszta, fair versenyzésre hajtok, kontakt nélkül. Ezt várom el másoktól is, és azt, hogy felismerje a kialakuló helyzeteket. Nem most mentem először online, mindig próbálok figyelni a többiekre, de ha érzem, hogy meg tudom enni az előttem levőt, akkor meg fogom próbálni, és ha érzem, hogy ki tudom védekezni a gyorsabbat, akkor megpróbálom tisztán, de határozottan védeni a pozíciómat. Ha az kell ehhez, hogy mélyebbet fékezzek egy kanyarban, akkor úgy. Ez mitől utálatos? És igen, fotelversenyző vagyok, soha nem is állítottam magamról semmi mást, isten óvjon a hc titulustól, látom, hogy akik annak gondolják magukat, milyenek. (Az egyik főszakértőt úgy hagytam állva az egyik kanyarban tegnap, hogy magam is meglepődtem…:D) És van gyengém, mindenkinek van. Az enyém az, hogy kerüljék velem a kontaktokat, mert arra sajnos eléggé be tudok rágni, mert iszonyat buta dolognak tartom és ez tudja a legjobban tönkretenni a versenyt. Én is igyekszem ennek a kritériumnak megfelelni.

És mondom, nem hiszti van – akkor sokkal sarkosabban fogalmaznék -, hanem védem a magam igazát – és hát nem vagyok teljesen egyedül, aki nem a törzshöz tartozik, az érdekes módon sokkal árnyaltabban ítélte meg a szitut – biztos alregek. :D