• Pitti
    A probléma ott kezdődik, hogy 3 körös AI versenyeket kell offline megnyerni a karrierben utolsó helyről. Ott nincs más lehetőség mint az első kanyarban bevetődni és 2-3 AI-t kipöckölve valahogy a tömegen elfordulni, majd onnantól minden kanyarban bevetődve lesz ami lesz alapon menni kell mert nem lesz meg a trófea a 3. kör végén...Sajnos ez nagyon rossz beidegződésekhez is vezet, tudom én is ezt csinálom offline. Fogalmam sincs, hogy az ilyen nfs típusú karriert miért is kellett ezekbe a játékokba betenni. Ugyanez a helyzet AC special challange-en.
    50x kell nekifutni, hogy alien fokozaton megverje az ember az AI-t pl monza formula abarth futamban 20 újraindítás után érek a lesmo kanyarokhoz, mert minimum 3-4 helyen kell lennem az első sikán után, hogy legyen esélyem megnyerni. Ilyenből lehetnek rossz beidegződések.
    Online futamon teljesen más felfogás hozzáállás kell, nem is kérdés. Ott az ember tudja milyen gyors, és milyen kockázatot vállalhat. Távolról bevetődős kifékezés eszembe sem jut, mint ami offline AI ellen kötelező...
    Szerintem ezt AC-ban és carsban is elrontották ezzel a karriert.