Tök jó volt az esti futam, noha ez az autó nem a szívemcsücske, mert nyög, szuszog, de valahogy úgy érzem nem megy. :D
Arra gondoltam, hogy jó ez a félóra quali is, mert lehet menni pár kört, ami alatt ráérez az ember, hogy hol kell kicsit állítani, hogy versenyképesebb legyen. De lehetne némileg hosszabb a versenytáv, mondjuk köridő alapján kiszámolni, hogy a verseny is legalább félórás legyen, vagy amolyan WTCC szerűen, ami talán még jobb is lenne, hogy minimum 60 km-es legyen a verseny. Vagyis Laguna Seca 3.6 km, akkor itt 60 km az 16,6 kör vagyis felfelé kerekítve 17 kör lett volna. Ráadásul ez abból a szempontból is jobb lenne, hogy mindenki úgy érezné, hogy több ideje van mindenre és nem menne bele fölösleges adok-kapokba. Nekem a tegnapi távon már az utólsó két körben kezdett elfogyni a gumim. Így már némi taktika is szerephez jutna. Rögtön azt is tesztelhetnénk, hogy az előre beállítható versenytaktika mennyire életképes.
Ez csak egy ötlet részemről, amitől úgy gondolom jobb versenyek lehetnének a fun futamok és némi tét érzet is lenne, hogy ki mennyire tud koncentrálni stb... :K Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.22. 08:00:44