• Fernandooo #12195
    Nem fékeztem el semmit. Becsuktam előtted a kaput. Ha elfékezem, akkor lesodródok a pályáról, azonban tudtam, hogy az a féktáv elég lesz és te lassításra fogsz kényszerülni, így tempót fogsz veszíteni.

Bebizonyítom. Vettem a fáradtságot, és visszamentem erre az autóra és pályára és ugyanúgy, sőt, még kissé még mélyebbre vettem a féktávot. Simán a pályán maradok és megyek tovább. Keresztezem a te ívedet és ez volt a cél, feltételezve, hogy figyelsz. Neked kellett volna kapcsolnod, hogy ez lesz, előtted voltam balra, tehát látnod kellett, hogy később fékezek, mint te, így azt is tudtad, hogy be fogok menni eléd. Legalábbis tudhattad volna. Ez az összehasonlító videó engem igazol szó nincs elfékezésről. Csuktam előtted a kaput és kész. Nem kapcsoltál, vagy nem akartál kapcsolni, mindegy.

A bocsánatkérés illetve annak elmaradása engem teljesen hidegen hagy. Oda kell figyelni, belátni, ha a másik kijátszik, és jobban megold egy helyzetet, nem pedig azért is, erőből nekimászni. Kicsit unalmas, hogy nonstop ez megy a szervereken. Nem nagy ügy ez önmagában, csak már sok a jóból. Most is szándékosan, buliból az utolsó helyről indulok – láttam milyen időket megy a többség, tudtam, hogy 5.-6. hely meglehet így is -, első negyed kör alatt előzök hetet-nyolcat tisztán, erre kilöknek. Nagy nehezen egy kör alatt utolérem a bolyt, visszavergődök egy olyan helyre, ahonnét még van 4-5 köröm egy jobb helyezésre, erre megint szétzúznak. Kicsit unalmas.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.22. 00:57:02