• endy papp

Hogy a játékról is essen némi szó....
    Az este ráakadtam egy elég jó társaságra,persze voltak kivételek ott is.
    A kis rönóval mentek a meccsek ,időmérővel ,volt hogy anélkül,először 10körös versenyek voltak.
    Mit mondjak abban a 2 órában elég jól szórakoztam,jó kikapcsolódást nyújtott,mindig volt valaki akivel lehetett csatázni.
    Én szeretném ha közbe itt is lenne hasonló kezdeményezés és jókat csapatnánk .
    A többit a szervezőkre bízom,csak ha lehet formula kocsit is hajtsunk néha,lehet az rookie is ,ha valaki fél a sebességtől,persze ez csak poén,de nem mindenki kedveli annyira a dobozos kocsikat,no meg fő a változatosság.
    A pályák és az időjárás mind egy ,igaz szerintem a tök sötétben futamokat nagyon nem kellene erőltetni ,de közbe jöhet,még annyit talán hogy ha lehet full töréssel menjünk,így esetleg mindenki jobban odafigyel a másikra,és magára,nem az első kanyarban-körben fogja megnyerni a versenyt.
    Természetesen ezek csak az én gondolataim,nem kell hogy így legyenek csak próbálok segíteni a döntésben hogy ki mit is szeretne ,mert ugye ezeket a fun futamokat mi tartjuk életben ,így mindenki véleménye számít-hat.