• SityiSXT
    Haladjunk sorban, mert látom, nem jött le, miről ugatok:
    1. Nincs iRacing előfizetésem, és nem is tervezek a jövőben sem előfizetni rá. Kipróbáltam, de olyan funkciók hiányoznak belőle, amik nekem fontosak.
    2. Azzal, hogy ha legyőzöl iRacingben, AC-ban, szkanderben, fedettpályás ki-néz-magasabbra versenyben, mégis milyen módon igazolná a te igazadat?
    3. Ki mondta, hogy a Cars a legjobb szim?
    4. Erőlködünk? Biztos én értem félre, de a te "Gyere, csapassunk egyet egy rendes szimben, és alázz!" megnyilvánulásod nekem inkább tűnik erőlködésnek...
    5. Senki nem szarozta le? Valóban, ezen az oldalon egy gyors átfutás után csak a #11958 ".Ez a jatek igy rosszabb mint a beta volt....De screenshotra meg mindig jo ! :))" kijelentése az, ami szerintem magyarra lefordítva "Ez egy szar", de hát ugyebár én 10 évet töltöttem külföldön, biztos nagyon megkopott már a magyarom.
    6. Nem szim? Oké, te voltál az, aki tényeket kért. Definiáld nekem azt, hogy mit nevezünk ma szimnek, és hogy a Cars miért nem az! Vitatkozzunk - de akkor érvelj rendesen, ne csak egy "nem az, mert én és a haverjaim azt mondjuk" legyen! ;)
    7. Mit is ígértek? 18. oldal. Szerinted mit kaptunk?
    8. Pont ezt kértem számon: miért kell ilyen bunkó, primitív stílusban leszólni mindent a Project Carsszal kapcsolatban? Induljunk ki az idézett szólásodból - ennyire félti itt mindenki a kedvenc szimjét, hogy majd jön a Nagy Csúnya Project Cars, és hamm! - megeszi?