• SityiSXT
    Nem szidok én itt senkit, csak rákérdeztem az agresszív ellenszenv okára, illetve hogy miért kell legalább egyszer azt olvasni itt minden oldalon, hogy szar a Cars. Tudjuk, rendben. Na de a Tökéletesség Mintaképe, a Szentséges AC sem épp hibamentes, az AI ott is buta, mint a tök (ráadásul sínautózik, vonatozik és csal), a multi a kezdetekben hasonlóan pocsék és idióta volt, mint itt (és ugyan javult azóta, de lenne még mit rajta reszelni), mégis, sose volt úgy pocskondiázva, mint a Cars. Itt mennek gőzerővel a ferdítések, a légből kapott tévinformációk megosztása - fel nem fogom, miért. 6 patch jelent meg az AC-hoz egy nap híján 6 hónap alatt, ebből az első 4 csak gyors hotfix volt, és messze nem hibátlan még az a játék. DE! Én nem megyek oda behányni a sérelmeimet vitaképtelen módon és csak a sajátomat hajtogatva, mint egy beakadt lemezjátszó - és ahogy elnézem, innen más sem. Fordítva viszont... Lehet lapozgatni. Ezek (is) tények.
    Ami pedig a többi tényt illeti: Az SMS 2009-ben alakult, a Blimey! Games alapjain (amit 2005-ben alapítottak, ami pedig a 2003-ban alapított SimBinből kivált néhány szakember alapított). A Kunos SImulazionit 2005-ben alapították. Az iRacingről nem találtam ilyen gyorsan adatot, de maga az iRacing 2008-ban jelent meg, gondolom max 2-3 évet reszeltek rajta megjelenés előtt.
    (Házi feladat a Project Cars fizika FAQ-ját megkeresni. Volt már linkelve itt is, ami ott szerepel, azok is tények. ;) )
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.18. 17:28:48