• Screenracer #11968
    Én is azt remélem, hogy ezen még dolgoznak. Sőt az utolsó három hónapban, mintha egy egészen más játék lett volna teszt alatt. Gondoltam rendben, hogy sok tartalom kikerült belőle. Kell valami DLC-be is. Lesz is még sok minden, mert nem fogják kidobni, az biztos. Ez a PEGI 3+ nagyon betett. Az utólsó verziókhoz képest meg most olyan, mintha visszarakták volna bele a bugokat. :)) Persze nem ez történt, hanem az hogy a végén átszerkesztették a végleges játékot. Értem ez alatt, hogy a régebbi buildekből és az utóbbi buildekből válogatták össze, ami szerintük kész vagy elfogadható vagy nem is tudom milyen szempontok alapján. Például a novemberi halasztás előtt egy sokkal jobb verzió volt, mint ami most kijött. Igaz abban se volt Nobel-díjas AI, vagy nem volt ilyen jó az FFB, de valahogy mégis jobb volt az egész összhatás. Mára már több mint 800 órám van a játékban tehát eléggé észreveszem a változásokat. De az utóbbi hónapban is egy jobb verzió volt játszható. Elég sokan jelezték, hogy a PC2-re is jelentkeznek, köztük én is, de már nem vagyok biztos benne. És szerintem SMS-ék is tanultak a előzőekből, tehát eleve limitálva lesz a belépők száma, hogy jobban kézben lehessen tartani a dolgokat. Meg hát az alap már megvan, bugok is könnyedén javíthatók, ha van elég idő rá, de amit igazából el kellene dönteniük, hogy mit is akarnak és kinek akarnak a jövőben játékot, szimulátort készíteni. Ez a vonal szerintem nem járható, ami lett, mert a szimesebb vonulat se és az árkádosabb vonulat se elégedett, mindenki a maga szintjén természetesen. Aki benne volt végig az elfogadja, tudja, hogy miért nem lehetett tovább halasztani a megjelenést, de ez az átlag usert nem kell, hogy érintse és valószínüleg nem is kiváncsi rá. Mindenesetre ez nem olyan lett amilyent szerettem vagy sokan szerettünk volna, nem azt mondom, hogy nagyon rossz vagy valami, csak több benne a kompromisszum és ennyire nem számítottam.
    Végül is nem azt mondom hogy ég és föld a kiadott és az utólag tesztelt között a különbség, de van, és az sajnos negatív. Ennek ellenére nem hiszem, hogy egy estleges PC2 is így jönne ki és most már talán több pénz is lesz és több idő is. Ami javítható, azt javítani fogják szerintem, de az a sanda gyanúm támadt, ha valóban a PC2 felé hajlanak végül, akkor csak a működést leginkább zavaró bugokat fogják kiírtani és már nem fognak olyan változtatásokat végrehajtani amitől változna játék összképe, azt már akkor inkább átviszik a második részbe. Ezért is tetszett meg az az ötlet, hogy a mostani lenne az alapjáték, amihez lehetne a további tartalmakat vásárolgatni.
    Végeredményben azért még mindig tetszik, a hibáira meg némileg már immunis vagyok. Mondjuk sokkal jobb mint egy CM, NFS vagy akár a Shift címek és azért van benne jócskán annyi szimes elem, amitől teljesen élvezetes meccseket lehet online vívni, de szerintem az AI se annyira rossz, ahogy itt annyian mondják, tehát a karrier is elég jó tud lenni, bár ezek eléggé autó függők is.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.05.18. 15:38:17