• Alexease
    Multkor vegigtesztelgettem, mert nalam szar a gep, "eletbevago" a "normalis" beallitas. 6-9 eves gep, Q9550 2.8GHz, 4GB DDR2 333MHz, egyedul a kartya frissebb – 780GTX – de mivel ezereves az alaplap, nem tudja kihajtani (buszsebesseg, proci, memoria).

Photomode-hoz (nagy nativ felbontas, minden ultra) beallitva sokat zabal. De az jatszani felesleges. Menetkozben a feles sem latszik.
    Egy jol effektezett rendernel, tobbet szamit az effekt minoseg es reszletesseg, mint a Giga felbontas es reszletesseg(lasd 1280x720px "HD" filmek, nem a felbontas a lenyeg, ha olyan lenne, mar jo lenne:DDD).

A minoseg es reszletesseg beallitasok nagyresze foleg felbontas fuggo, kissebb felbontason felesleges felhuzni Ultra-ra (sokszor meg High-ra is), mert megjelenitesnel negyed-nyolcad mereture skalazodik, nem latni belole semmit, de a hatterben kiszamolja.
    Plusz a beallitasok egy resze foleg a LOD-okat erinti. Meg nagyfelbontason is soszor felesleges a kilometerre levo dolgokat extra reszletesen szamoltatni, kisfelbontason meg total ertelmetlen, nehany pixeles vagy sokszor nulla lesz a vegeredmeny:D

A Visuel FX resz foleg "utomunka", keves fps-t rabol, de latvanyban jol jon.

Mintak, tesztek a lenti beallitasokkal. Az arnyekokat nem bantottam, az kell az osszkephez, a reszletes fu totalisan felesleges (amugy 10-15%-ot zabal), az elsimitasok sem erdekelnek (nem is teszteltem).

Reflect es Enviroment tukrozodes kulonbsegek (vegyesen low es high). Darabja High bealltason ~10% fps-t, egyutt ~20% fps-t eszik.
    A kulonbseg (foleg menetkozben!!!) NULLA:) Low/Low-High/High.

Track Detail. Foleg LOD fuggo, darabja 5%-ot eszik (Low/Med/High), a kozonseg ( kikapcsolva: -skipcrowds) meg 10%-ot. High/Low/Low es no kozonseg.

FPS-ek (reflect, enviroment, track, kozonseg): start, start+5sec, verseny (fps).
    - high, high, high, on: 34, 40, 50–60
    - low, high, high, on: 39, 43, 50–60
    - high, low, high, on: 38, 44, 50-60
    - low, low, high, on: 42, 50, ~60
    - low, low, low, on: 48, 53, ~60
    - low, low, low, off: 55, 58, ~60
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.05.17. 16:02:20