• Alexease
    Ez a Nord teljesen jo volt, messze nem erztem butanak, azt csinalta amit vartam (Ruf). Bar kicsit alacsonyan volt a padlolemez, sokszor odaverte az aljat, itt-ott a kerevetoknel ki akarta forgatni, de nem volt veszes.

De ide illett volna elotte kicsit keszulni:)
    Mivel ossz-vissz 1 kort mentem a qual-on, ott is inkabb csak a palyat probaltammegszokni (ejszaka), nem figyeltem a benyora. A harmadik korben "derult" ki, hogy keves lesz a vegere, 3-4 literrel:DDD Igy kiallassal persze bukta volt, legalabbis az erdekesebb autozasnak, mert utana mar vegkepp egyedul maradtam.

De azert 2-3-szor sikerult odavernem, meglepett 1-2 dolog, elterelte a figyelmem, de legalabb most mar tudom "mit akar" a progi.

Eloszor megjelent egy bazinagy tabla, hogy pit-eljek. Azon agyaltam fel koron keresztul, hogy most mi van?! Kotelezo, ajalnott vagy valoban szukseges. Kozben szamolgattam a benyat, kiderult, azert adta be. Ez mondjuk pozitiv.

Masodjara sarga negyszogek tuntek fel a mappon (kivetelesen bekapcsoltam, lassam ki kivel van, mennyire erdemes tolni). Azt hittem sarga szektor, de nem, elvileg csak a szektort jeloli. De amikor eloszor feltunt "elottem" a kanyarban, satuztam nehogy beleszaladjak valakibe, persze hogy megforogtam:D

Es persze a pit-elest is beszivtam. Korabban csak egyszer es csak ezzel az autoval teszteltem, igy ehhez volt elmentve pit-strategia. Amit hasznalni is akart (eso gumi, javitas, miegymas). Benaztam egy sort, csak tankolni akartam, de gumit is cserelt (valszeg en benaztam el, legalabbis most ezt nem kenem a progira:D).

Tuti esogumit tett fel, mert eloszor a tapadas jonak tunt, de aztan durvan alulkormanyzott lett. A gumi kijelzes meg pepita, rotalodva a 3 szinbol (kek, zold, piros).