• Danecay
    Próbáltam tesztelgetni kicsit Formula A-val a gumikopást amiről a játékban ugye nincs visszajelzésünk, de tök jó, hogy még skálázni is lehet. Letöltöttem tehát a HUD Dash alkalmazást a telefonomra. Érdekes hogy az alkalmazás szerint 99% volt az az érték amire maximálisan elkopott a gumi. 7X-es tire wear rátával 10 kör kellett, hogy kopjon 1%-t, tehát, hogy 99%-ig kopjon, realistic-re állítva viszont egy 1,5 órás szabadedzés alatt, 53 kör megtétele során sem cserélt gumit az AI. Ennyi idő alatt 99,1% -ra sikerült elkoptatni az abroncsokat. Lehet ha lett volna még vagy 1/4 óra akkor elkopott volna olyan mértékben (99%) hogy kijön cserélni. Persze a tartományt lehet úgy is lehet értelmezni, hogy az a 99% és 100% között lévő 1%-s tartomány képzi a teljes tartományt ahol a 100% természetesen a teljesen ép abroncs, a 99% pedig a kopott, de azért realisztikusan az 53 kört mégis csak túlzásnak érzem. Igaz a tapadási viszonyokat magam nem tapasztaltam meg mert az AI-val köröztettem le a távot. Az is érdekes volt az alkalmazás szerint a gumihőmérséklet végig 102 fok volt, akár 1.5 perces pitben történő várakozás során is. Persze itt az alkalmazás is lehet ludas. Tehát tök jó, hogy ilyen is van csak ez is érdekesen működik vagy nem működik
    A pit-ről jut eszembe és javítsatok ki ha tévedek de a korábbi BETA verziókban, ugye volt teljes boksz személyzet nem csak emelős ember mint most?
    Még valami. Autóválasztás során az AI által vezetett autók közül nem lehet választani? Úgy értem kategóriánként csak és kizárólag egy és ugyanazt az autót lehet választani csak?
    Alex! Ha van valamilyen FFB-s finomításod azért ne tartsd meg magadnak! Én az utoljára itt közzétett beállításaidat alkalmazom egy nagyon kicsi eltéréssel gyakorlatilag minden eddig próbált összes kategóriával és eddig még mindig jobban tetszett mint a gyári