Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Szerintem ISI-ék még mindig közelebb állnak egy ilyen kaliberű, jellegű, teljes értékű játék elkészítéséhez mint maga az SMS. Gondoljunk csak bele! A legtöbb dolgot valós időben számoló, nem agyon scriptelt fizika, dinamizmus, ami a napszakokat és az időjárást illeti, az egyik legjobb AI, működő multi, egy csomó olyan dolog ami az rF2-nél működik, itt pedig hiányos vagy BUG-zik. Sajnos, Ők a "hülyék", hogy nem ismerik fel a helyzetet, hogy ha vonzóbbá tennék a programjukat (rF2) akár más címen, rágyúrnának a grafikára, mert másra nem is nagyon kell, csinálnának egy vonzó karrier módot és egy pár csili-vili-t, megüthetnék a főnyereményt. Természetesen el kellene felejteni a fizetős multit, helyette inkább a fizetős tartalomra kellene rágyúrni, és természetesen, hogy a vonzalom megmaradjon az ingyenes tartalmakra továbbra is.
Sajnos a PC még annyira hiányos és BUG-os, hogy nem ütötte meg azt a szintet, hogy megvegyem, főleg 10e-ért, de bánná a tök*m lenne inkább 12e Ft de működne minden úgy ahogy kellene. Sajnos ez a progi még attól messze áll, és nem vagyok abban sem biztos, hogy az összes jelentősebb hibát az idő elteltével javítani fogják. Ilyenkor jut eszembe, hogy, a manapság megjelenő, műfajhoz tartozó programok közül, még mindig talán az oly sokat szidott Codemasters teszi le a legteljesebb produktumokat az asztalra. Persze lehetne az mondani, hogy, igen a 4-5-ik próbálkozásra illő is, ugyanakkor az SMS-nek majd ugyanennyi ideje volt összekalapálni 1 játékot szemben a Codies 5 (6) darbajával szemben, és bármennyire is próbálnánk pártolni őket, azért ők sem a nulláról indultak. A Madness engine már 2009-ben ott dübörgött a Shift-ben.
Project Cars
Szerintem biztosan több időt tököltek el a licencek megszerzésével mint a fejlesztessél, és hát igen, blama lett volna ismét eltolni hetekkel, hónapokkal a megjelenést.
Az a baj, hogy alapvetően tetszik amit látok, jó az irány de sajnos ez még mindig gy félkész produktum ami ugyan ezen cím alatt lehet sohasem lesz kész. Talán majd a PC2!