• endy papp
    Mondjuk érdekes ez az automatikus gumi választás,nem jöttem rá minek alapján rakja fel??
    Mivel tegnap már a rajtnál esett,mégis slick volt fenn (gondolom ) mert akkor nem csúszott volna a végére annyira,
    Gondolkodtam hogy feltegyek é eső (indulás előtt),gumit de ha meg picit esik csak, amit ugye a gyorsítások és egyéb miatt nehéz kiszámítani ,akkor bukta mert túlmelegszik és csak lassul 1-2 kör után,.
    Valamikor érdemes lenne kipróbálni egy 10-15 körösön ezzel a váltakozó időjárással,hogy ki hogyan taktikázik ,ki megy é kereket cserélni,vagy nem.
    Ezt a box választást is ki kell még tapasztalni,mert tegnap mikor kimentem a boxba (kifogyott a benya) hagytam úgy ahogy van,de csak kereket cserélt benyát nem adott,így félgázon tudtam megtenni az utolsó kört hogy elég legyen.
    Offline már próbálgattam a különböző opciókat de még nem igazán világos hogy miként kellene csinálni hogy úgy legyen ahogy én szeretném.
    Azt tudom hogy van egy opció ha azt választom már többé ne adja vissza az irányítást,ezt se értem mire való.
    Ha jól emlékszem a 2. lehetőségnél lehet magamnak kiválasztani mit szeretnék,
    Na majd még kísérletezek rajt.