Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
@Pitti
Igen ezt én is tapasztalom AC-nál magas FPS-nél. Fene tudja mitől lehet, gondolom ez is vmi optimalizációs gond ill. sztem az ac-nak vannak még továbbra is proci kezelési problémái, bár az utóbbi időben sokat javult.
A pcrasnál viszont megmondom őszintén ilyen szép grafika és effektek mellett kicsit meg is lepődtem, hogy nem akad. Simán elvártam volna tőle. AC-nak is szép a megjelenése, de ha össze kéne hasonlítani a kettőt, akkor nyilván a pcars nyeri a meccset, így ha itt alacsonyabb az FPS, az szerintem teljesen normális (ac-hoz viszonyítva). Szerintem azon sem kéne csodálkozni, hogy esőben még kevesebb az FPS, nyilván még több objektum, számolás, fröcsögés stb.
Vannak bőven korlátozások a játékban, amivel gondolom stabilabbá akarták tenni a játékot megjelenés előtt (v. csak nem volt még kész). Ilyen korlátozás pl. a lobby v. a dedicated lista, ami 50-nél több szervert nem jelenít meg ill. 32 főnél nagyobb szervert nem lehet indítani pedig 64 lehetne a max (de erre írták is h majd később). Gondolom a grafikai vezérlésbe is betehettek egy ilyen korlátot, ezért is lehet h az izom és a kevésbé izom gépen is kb. ugyan az a teljesítmény....ne felejtsük, hogy konzolokon is fut és lehet vmi globális optimalizáció a ludas ebben. :)