endy papp#11605
Nem akarok én lenni a nagy megmondó de ,barcalacival teljesen egyet értek és valóban jól mondja.
Teszteltem eleget online is.
Ha slicket raksz fel szakadó esőben(nem automatán van) akkor semmi esély az autózásra.Pl FA-val el nem tudsz indulni....
Legegyszerűbb a FA-ra vagy valami nyitottra rakod ott mindig látszik mit tett fel az automata vagy épp te mit választottál.
Nyilván ha picit esik más más a helyzet és automatán van akkor variálja de szerintem nagy gond nincs,vagyis mégis van valami de ez lehet csak ilyen,amit észre vettem és le is írtam.
Köd(fog) esőgumi kell ,hogy ezt miért így találták ki nem tudom,na persze itt is csak 5-6 körig jó majd túlmelegszik és lassul ,de legalább nem csúszkál mint a slick,persze mediomon ,vagy intermedien,nem próbáltam,mivel az nincs minden opciöban.
Én azt mondom nem oly rossz a helyzet ezen a téren ,mint ahogy laccoo lefesti,mivel igazából nem is tudta épp mi van fenn csak leírta a véleményét,úgy hogy nem is látta szemmel mi van fenn..
Nem mondom hogy nem lehet benn e hiba ,bug,de nem rossz.
Az AI más téma ,neked felrakja az eső gumit ők meg rongyolnak slickkel mint barom,de gondolom itt is így egyszerűbb volt így vagy ez is bug
Szerintem az a gond az AI-nál nem tudták az átmenetet leszimulálni elég jól hogy mikor esek vagy épp elállt hogy is legyen itt én is érzek nem kis "problémát...