Lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de nekem marhára bejön a pCars mindenestül. Mindezt 9 éves aktív online rF és 1 éves AC után mondom. Sok minden más itt, mint amit korábban máshol megszoktam, de az összkép nekem nagyon bejövős és a mostani online futamok is azt igazolják, hogy igen is lehet komoly vérremenő csatákat v. hosszas aktív üldözéseket csinálni úgy, hogy ide-oda mennek körönként tizeden belüli különbségek. Én speciel a setuphoz még semmit sem nyúltam, de feltételezem, hogy ha beleásná magát az ember, akkor lehetne ezt finomhangolni.
Olvasgattam itt napközben az FPS problémákat is. Igazából ez a része teljesen hidegen hagy, amíg gyönyörű grafika mellett nem akad a játék. Az, hogy ez 40 v. 70 FPS szerintem tök mind1, amíg élvezetes. Biztos fognak még rajta optimalizálni, illetve remélem a multis részét is bővítik sok jó és már máshol bevált funkciókkal.
Nem is nagyon hasonlítgatnám az AC-val. Teljesen más viszont 1 közös van bennük és számomra a legfontosabb, hogy élvezet vele menni és jól érzem magam a volán mögött.