Leslie878#11480
SZIASZTOK! A tegnapi Barcelonai Porsche supercup futam megnézése után felbuzdulva mentem én is egyett 26 ai val 100%-on és az ffb állítas után amit Alexesee leirt, nagyon jó lett (itt köszönném meg neki) egész kellemes futam volt. Nekem bejön pedig nem ma kezdtem gpl és társai, de a lényeg ami miatt irtam, és bosszant sokan irták a törést hogy alig van, nem tudom nem szokásom ezt tesztelni, de!!! Olyan Január környékén 800 körüli buidban amikor már kezdett a progi játszható lenni, mentem egy hoszabb futamot, de a vége feĺé kicsit jobban rámentem a műfűre (szerintem az is jobban csúszott mint most) az auto keresztbe ált és megtaláltam belső szalagkorlátot, a sebbeség az ütközés pillanatában 80 kmh lehetett. És ekkor jött a meglepetés a motor leált, a futómű kiszakadt, és döbbenten vettem tudomásul, hogy a versenynek vége! Nem örültem hogy hibáztam, de közben meg azt feltételeztem, hogy itt a hardcore irányba mennek el ami nem baj ha minden öszeáll, ehelyett ezt is és a gumi kopás és melegedés is lebutitották. Ez a multiplatform átka, még a modderekben lehet bizni hátha kihoznak ezt azt, a lényeg, hogy több van a progiban mint amit engedtek most kiadni!