unrealnoise#11428
Metacriticen 85 körül áll. Egy nem teljesen faszán befejezett dologtól az nem gyenge... USA premier után elválig hol áll meg a mutató. Steamen és X1-en is nagyon pozitív illetve 4,5 csillagon áll...
Jellemző a pcarsra, hogy hol azért baszogatnak engem, mert a Forzahoz mérem, és remélem, hogy a Forza 6 felnő majd hozzá fizikában, funckiókban, FFB-ben (kétlem) és, hát van aki szerint a pCars teljesen más közösségnek készül, hol meg azért szól valaki, hogy ez egy szar, miért is lenne ez szimulátor, sehol.nincs egy Forzahoz képest... :D
Arcade szartól mindenesetre messze van, én rohadt mód elvagyok vele, AI kicsit fapad, de el lehet lenni velük, bugok vannak, patch lesz, ami elvileg (nem hivatalos forrásból olvastam), hogy az X1 verzión 4-7% javulást hozhat teljesítményben. Úgy legyen.
Mindenki kezelje annak aminek gondolja. Végre konzolon is van alternatíva, szerintem Forza/GT verő sok tekintetben (sokban nyílván nem), szerintem senkinek nem ártana, ha születne egy fasza kis driving multiplatform autós cucc.
Emlékezhetünk, hogy indult az iR (szektoridők meddig nem voltak, te jó isten....), az rF2, az AC... az Raceroom... Ezeket majdnem mind végigjárva szerintem a pCars a legvállalhatóbb premierre... (Persze tudom, nem evy kategóriában vannak...)