Nincs ATI-m, sose volt, nem tudom hogy megy rajta, de a beta-hoz kepest rengeteget gyorsult (az lenyegeben nalam hasznalhatatlan volt). Nem mondom, hogy nincs gond vele, a szabvanyok, driverek es tamogatas miatt az ATI-n boven elofordulhat.
A webes tesztek sokszor hasznalhatatlanok. Gyilkolasra megy, lehuzasra, kritikara, semmi kozuk a normalis, valodi felhasznalashoz. Mar olastam olyat is, aki panaszkodott a sebessegre Full Ultran, 4K felbontasban. Persze, hatulrol tologatva, banannal, szamarvezetovel, ez neki csak egy jatek a heten, amit apuci megvett vagy lehuzott warezben.
A korabban be tett videon is latszik, a Medium es Ultra kozott sokszor nem sok kulonbseg van.
Az AC-hoz nem is erdemes hasonlitani (max jatekmenetben, autokezelesben, elvezeti faktorban stb), multkor mar irtam. Olyan szintu tudasbeni kulonbseg van, hogy az AC ilyen funkciokkal el sem indulna;)
Sokaig keszult a CARS, sokszor csusztattak, sokan teszteltek, de en ugy vagyok vele, hogy ez meg mindig beta;) Kell neki legalabb 3 honap, amig rendberakjak (az AC-nek is kellett 1 ev, de ott Kunos egyedul van).