• frango
    Én pozitívan csalódtam a játékban. Persze, ha autókázni támad kedvem még mindig iRacinget vagy rF2-t indítok, de egyáltalán nem akkora hulladék, mint a fejlesztés során volt(build 850-ig próbálgattam kb.) . Persze ezzel az ffb-vel csak pár kocsi van, ami vezethető, de egész hangulatosak az éjszakai/esős versenyek. A Le Mans-i pálya is frankó, hogy benne van(iRacing is megcsinálhatná, ha már vannak 24 órás versenyek...). Optimalizálás is jó. Elég szép fps értékeket produkál a kis 560Ti-m. A menü meg alfa. Átláthatatlan katyvasz az egész.
    Viszont az AI valami borzalom(100%). Kvalin első időt megyek(Kőkemény 3 ismerkedős kör után full tankkal). Versenyen meg esés kelés van, ha valamelyik utólér. Egyszerűen nem veszik figyelembe, hogy ott a kocsi. Simán mennek a kis ivükön, amit kinéztek és arról nem tágítanak(Persze ha védem az ívet, amin előzne, akkor meg elveszi és jól lemarad...). Úgy nekimennek az embernek, mintha ott se lenne. Képtelenség tiszta versenyt menni a mezőnyben. Egyenesbe is képesek erőset fékezni...
    De azért tényleg nem lett akkora szemét. :)