Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.wmdportal.com/projectnews/bandai-namco-games-to-distribute-project-cars/
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Ha az F430 is legalább 900 fokot fordulna ez lenne az egyik legjobb ár-érték arányú kormány PC(PS3) piacon.
Szerintem a Thrustmaster gyorsan ki akart jönni XBoxra valami újjal. Ez lett belõle. Lehet, hogy a következõ széria minõségibb lesz. A thrustmasternél mindig az elsõ széria a pocsék. még T500-nál is gubancos volt az elsõ kiadás.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition teszt
Ami biztos hogy Fanatec<#eljen>#eljen><#worship>#worship> , Thrustmaster<#levele>#levele><#falbav>#falbav><#levele>#levele>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A tápom megmondja elég világosan. már a 680-s kártya is keményen pörget pláne külön kell neki szufla, ..és mindig AMD-s rendszerem volt, de a jelenlegi procim fogyasztását már csak intel tudja, ezért váltok.
A monitorom jobban fogyaszt az tény..
utcsó off, sry, több nem jön!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De a következõ rendszert már fogyasztás szempontjából veszem, mert a procim húzva stabil, a 680 jól megy, a kedvenc játékaim jól futnak....de szépen eszi az áramot.
...és elnézve a jobb és jobb PC konfigokat, ez teljesen rossz irányba megy el, én régen kiröhögtem ez a PC halott dumákat,...de kicsit elmentek balra, és hát nem mindegy mennyit fizetek az áramért..
Sry topik az offért, de ez egy olyan oldal amivel régebben nem törõdtem, de a villanyszámla nem tréfa 😊) ezért írtam amit.
Ettõl még nem váltok konzolra, csak már másképpen válogatom össze a következõ gépet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
500 körül volt a verziószám
!Forza Ferrari!
már vagy fél éve bele sem néztem a játékba, junior accot vettem anno, most nézem hogy már steam-en is van.
Juniorral melyik a legfrissebb build?
!Forza Ferrari!

ha valamelyik komponensnek a gépembõl el kezd esni az ára , én adom is el azonnal...2-3 ezer Ft -t vagyok hajlandó bukni rajta...és veszek egy kicsivel jobbat, divatosabbat...😊
jelenleg a fél éve vett dolgokat drágábban lehetne eladni mint amennyiért vettem...
nem csúcs gépem van, de a next-gen konzolok grafikáját hozza ez a gyenge gép is...ott pl az 1080p is ritka, a 60 fps helyett is egyre inkább a 30 fps felé mennek megint...
Ha megveszel egy jobb i7-est, vagy esetleg i5-öst, azt el tudod használni simán 3-4, akár 5 évig is. Azonban egy VGA-t kb. 1,5-2 évente cserélgetni kellene, fõleg, ha közép-felsõ kategóriát nézel, ami olyan 50 körül kezdõdik, de inkább 70-80-ból van meg egy kártyacsere.
És igen, ehhez képest egy 4 GB-os RAM vásárlás, vagy 120 GB-os SSD meghajtó vétele már nem akkora tétel...
(Csak hogy értsd: tavaly szembesültem vele, hogy a 2010. nyarán vásárolt Phenom II X4 945-ös procimat lehet nagyívben megreptetni, ha az új next-gen játékokat megfelelõ minõségben szeretném futtatni, pedig ez a proci 2009. novemberében jelent meg. Most pedig, a másik gépembe lévõ A8-5600K-s procinál ragyogóan megtapasztaltam az rF2-nél és AC-nál lévõ különbséget...és visszagondolva, lehet nem biztos, hogy el kellett volna passzolnom a pCARS acc-omat, mert az otthonin a Phenom-mal tök mind1 volt, mit állítottam, szarul ment, ezen a másikon meg lehet, hogy gyengébb VGA-val is fájintos futna.)
Kormány támogatás szopóroller. Ez van, de ha autózni akarok akkor kell. Forza 5 és idén Forza Horizon 2. Ezek miatt már megéri venni, mert ezek tartalmas és minõségi autókák.
PCm 280 ezer, de a CARS köhög rajta 😊 hát ez van. Semmi sem tökéletes.
ha meg megelégszik az ember PC-n is a konzollok grafikájával akkor a középkategóriában nem is olyan borzasztóak az árak még 0-ról sem...
és konzolszint körül tud összerakni hasonló grafhoz elegendõ PC-t...
a konzolok szerintem most a drágább út...viszont nagyon jó exkluzívjaik vannak, ami miatt azért megértem h sokan veszik...
(nem utálóm a konzolt VideotonTV játék óta van az is😄)
és lehet venni hozzá szintén gagyinak tûnõ 3 pedálos változatot is...😊
de jó h a clubsport pedálokat legalább nem kell kidobniuk azoknak akiknek már van...persze lehet azt is venni akkor hozzá és így 600 euró körül lesz egy minõségi kormány pedál szetted...vagy megveszi az ember bohóckodni a t80-as förmedvényt...
Ez ugyan az a rossz pedál, ami a TM GT-hez volt? kinézetre talán egy az egyben az ....
Pár hét és veszek X1hez TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Editiont.
a TX-eket is ahogy eddig láttam csak 2 pedállal adják horribilis áron...
t500 rs nem lesz jó egyikhez se, az új t300rs meg szintén 2 pedálos...szintén horribilis áron...
fanatec, meg logitech supportról meg még szó sincs egyelõre...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
bár 130 ezer körül lesz majd hozzá kormány ,igaz váltó és kuplung nélkül...😊
?????????????
Nem is úgy válaszoltam. <#nemtudom>#nemtudom>
"Ha arra gondolsz, hogy innen a topikból, azt nem tudom, de világszerte valószínü többen, mint PC-re. 😊) "
Ebbõl az jön le? 😞
A kérdés arra irányult, hogy innen megveszi e valaki PS4-re, mert átpártoltam oda és keresem a késõbbi pajtikat hozzá. Pc-m eladtam, fejleszteni kellett volna 2x annyiból mint a PS4-em 😄 így a CARS akkom is vele eladásra került kormányostul is. Gamepaddal kiváncsi leszek 😄 bár a AC-is gamepaddal tolom nulla segítséggel :d de szenvedés, úgyhogy várok egy PS4 kompatibilis minõségi/megfizethetõ kormányra, addig meg Gamepad szenvedés lesz minimális segítséggel (gondolom).
Ha valaki hasonló szisztémába lesz a CARS-al az vegyen fel PSN-en.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014