• mokuci74
    Sziasztok,

Egy gyors "proba" utan en is megvettem a jatekot mert nagyon tetszik, de igy ahogy egyre jobban elmelyulok benne, ugy erzem en is, kell meg ennek egy jopar patch......
    Utoljara a gran turismo 3 eseteben elveztem ennyire egy jatekot
    Billentyuzettel jatszom, tudom, hogy igy szar, de nincs penz kormanyra.Majd lesz talan egyszer.
    ABS,TCS es a stabilitas kontrol be van kapcsolva, az osszes tobbi OFF. Real damage, mechanical failure mind bekapcsolva es itt mar jon is az elso kerdesem :
    Karrierben jatszva nem megy tonkre az auto, kiveve hogy gyurodik a kasztni lathato serulesek stb, de pl 200-al beleszalltam a falba, a kerek kiszakadt de a motor jar tovabb..... wtf ???
    Na mondom nyomok egy quick race-t, itt viszont mar egy utkozes utan megjelent a mechanical failure felirat, aztan meg a motor is leallt.....
    Szoval ezt nem ertem.
    A gumik eseteben, az ikonok szine a homersekletet jelzi ez oke, de hogy mennyire van elkopva azt nem jelzi valami ? Vagy csak en vagyok luzer :) Tovabba szinten a gumik ikonjan lathatoak fuggoleges fekete csikok egymas mellett, azok mit jelentenek ? Ha jelentenek valamit egyaltalan...
    Aztan idomeron ha kicsit kicsuszok nem meri az adott kort, ez oke, de hogy a kovetkezot se.....mert hat kiirni ezt irja ki szoval ez nagyon idegesit....Mondjuk azt sem tudom, hogy a valosagban hogy van.....
    AI opponenttel ugy vagyok ahogy endy irta, 70-80 kozott probalkozom mert kell a sikerelmeny is :)
    Az egesz UI-n szerintem meg lehetne dolgozni egy kicsit, grafikai valtoztatashoz ujrainditas stb, persze lehet az engine ezt megkoveteli, nem vagyok programozo nem tudom(lasd War Thunder, ugyan ez van), de hogy a bill kiosztast sem lehet elerni a pit boxbol.....aztan a replay is szerintem eleg puritan, egy slow motion opciot en szivesen latnek pl...
    Igy hirtelen ennyi :)