• Ra1n
    Na lepróbáltam. Szimulátort nem vártam nem is kaptam.
    Az AI ostoba. Kilök,nekemjön, néha meg annyira erőszakos hogy simán levágja a kanyart és kint a füvön előz ahol szarik megcsúszni...Apropó fű,mi se nagyon csúszkálunk, számtalanszor lemegyek ívről kint van a fél kocsi a füvön csőgáz és tapad a vas mintha egy F1-es az aszfaltra...
    Az ütközésekről minden elmondható de hogy fair lenne...Bevág elém egy ellenfél hátsókerekes vassal bal hátulját rámhúzza...Én kilökődöm a francba neki egy kicsit kimegy a segge és megy tovább mintha mi se történt volna egy szemvillanás alatt korigál, ez nyilván így történik főként hátsókerekes paripáknál...:)
    A fizika és szimuláció élmény autókázásra jó, FFB szuper. Eső az korrekt kihívás ha ömlik. És kábé ennyi,nem attól lesz valami szimulátor hogy mármár nevetségesen reálisan pattog,komolyan ha egy gt3-as porka úgy szökdécselne a pályán ahogy a játékban egy két helyen, a porka cégnél már főbe lőtték volna a vezérigazgatót...Nem beszélve a néha irreális megcsúszásokról amit való életben egy szemvillanás alatt korrigálna az ember,na itt sehogy sem lehet sokszor....
    Továbbá nem tartom magam schumachernek de a nagy nürburg pályán simán versenytempóban nyomom a hibátlan köröket bármilyen vassal...Ez is jól jellemzi mennyire szimulátor a dolog, ehhez képest sokszor még a Forza is durvább kihívást mutatott, bár annál azért pár dologban előrébb járunk....
    A grafika szuper, mindent koxra rakva toltam 60fps-el, az egyedüli ami nem tetszik az a tükröződés effektus ultrán,gyakorlatilag ez gagyi. Mintha krómmal festették volna le az autók egyes elemeit.... Apropó graf, nvidia-soknak ajánlom figyelmébe (aki teheti) a DSR-t, 2560-ra rakva SMAA nélkül low fxaa-val jóval szebb a kép mint a szutyok élsimításokat felkapcsolgatva, és nem zabálja az fps-t.:)

Mindent összevetve szuper hogy kijött,de amikor fejleszteni kezdték még nem erről volt szó,ez bizony nem az a kemény szimulátor amit réges rég beharangoztak,és messze nem játszik egy ligában az AC-val sem (amiben történetesen nem pattog szarrá minden autó, és rendesen küzdenem kellett az első órákban egy hibátlan jó körért versenytempóban).....