• Alexease
    Olyan programban, amiben "gondolkodo" AI van – mint ebben, ISI alap – mindig "maceras" a verseny, de foleg a karrier. Azokban "mukodokepesebb", ahol "drotonhuzott" cucc van, massziv catchup-pal. Ha rendesen "vezetnek", versenyeznek akkor barmi megtortenhet.
    Foleg akkor "bosszanto", ha fix pontot vag yhelyezest kell elerni a tovabbjutashoz. Az elore scriptelt catchup AI eppen annyira "tesz be", hogy megoldhato legyen de izgalmas (ha kell megvar, "elenged", kicsuszik, elromlik, fel kor hatranybol megeloz stb).
    A szamolt AI-nal necces, ott mindegyik magaert kuzd;D

Igazabol minnel jobb az AI (script es cacthup nelkul), a nagykozonsegnek annal unalmasabb es bosszantobb lesz. Egy jo AI mezonyben mar 2-3 elozes is jonak szamit (persze nem 20%-os AI van:D). A "nagykozonseg" gyozni akar, 3-5 kor alatt (vagy 10 koros endurance versenyen:D) 8-10 AI-t legyurni.
    Az rF2-ben, ahol mar eleg jol vedik az ivet (az idealis ivet is, ha mar gumizott vagy vizes/szaraz!), jol tamadnak, 2-3 auto megy egymas mellett, akar 5-10 koron keresztul lehet kuzdeni 1db AI-val (auto/palya fuggo).

A CARS-ban is piszkaltak sokat az AI-t (a BETA-ban volt egy tucat egyedi allitas ra, most nem lattam hogy meglenne[?!]), egyreszt hogy fejlesszek az alap rF1 cuccot, masreszt, hogy a konzolos/nagykozonseg stilusnak is megfeleljen. De attol meg megmaradt a "gondolkodo" reszuk.

Eddig csak rovid teszt versenyeket mentem (pl. lenti videok), inkabb csak a mukodest neztem (fps, ffb, beallitasok), de az Ai-val sem volt (nagy) gond.