Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
adtam neki reggel meg egy eselyt, tullendulve az ffb-n, (kozben meg volt olyan, hogy tortem az autot, pontosan nem is tudom mi serult, a negy kerekem megmaradt, az iranyitas nem valtozott, a viselkedes sem, de onnantol kezdve, eltunt az ffb, na az eleg erdekes volt igy ki tudja mibol "szamolja" :) )
az valoban igy van, hogy nem tudok kocsit allitani, ha betoltodott a palya? Csak a menuben? Azert az eleg durva. single race-ben, nem talaltam pl restartot, valamelyik grafikai opcio allitasaert ujra kell inditani az egeszet stb. Ezek eleg amator dolgok.
Na de ezeken mar ennyi ev utan tul is lendulok, semmi nem erdekel, ha vezetni jo, valami hasonloan viselkednek elso, hatso kerek meghajtasu autok, mint a tobbi bejaratott cimnel megszokta az ember. Gyakorlatilag mindegy melyiket kezdem el vezeni par perc alatt raerzek es megy a korozgetes. Na itt koszono viszonyban sincs semmivel a jatek, talan a shifttel, nem tudom :) Olyan valotlan mozgasaok, reakciok, mozgasok vannak, szerintem mindenkinek feltunik, aki mar jaszott ilyesmivel, hogy teljesen elvette a kedvem.
Talan ott rontottam el anno, hogy kiprobaltam a "verszimeket" igy megno az ember igenye minden hasonlo stilusu jatek teren, ami kozel sem hozza, az gagyi erzest kelt. Bar cafolja ezt az elmeletem, hogy a dirt rally-t is elvezem murvan, meg a the crew-val is teljesen jol elvoltam es hat a celkozonseg ott is hasonlo. Fene se erti ezt.