• alma2
    Egy ora jatek utan.
    Egyelore nem nagyon gyozott meg. Az ffb valoban javult, erezni a kormanyon, merre jar a kocsi kozeppontja, de amikor igazan kellene mukodnie megcsuszik, hataron mesz, visszatapad egyik kerek kiporog stb, semmi reakcio.Meg akkor sem, ha keresztbe tol az a.i. Termeszetesen a razokorol visszajelzes jon, de sok mindenrol nem, holott a grafika indokolna. Satu feknel felpuhul a kormany, de kitekerve satufeknel ismet bekemenyedik. Sajna itt sincs erezheto atmenet. Vagyis ffb alapjan hang nelkul abszolut nem tudom vezetni, mint a rivalisat. A kocsik alapban ugy toljak az orrukat, amiket probaltam, nem is ertem, valahogy sosem talaljak meg a tapadast, ha lassitasz, ezt sem ertem, a mozgasukat plane:). Full damagenel, mondjuk egy f1-et visszapakolva 5-bol 2-be recseg ropog a motor(hang) de nagyon mas nem tortenik, meg sem rantja az autot, nem is serul. Fura modon amikor egyesbe teszem, akkor kiporog a kocsi es az ffb is eletre kell.

A gumihangok nagyon nyeglek es gyakorlatilag elnyomja a motor hangja, igy nem is hallom. Rosszabb a helyzet, ha tobb kocsi van a palyan, akkor tenyleg semmit nem hallani.igy hang alapjan szinten nem erzem mi a helyzet. A menuben lejebb veve a motor hangot, a gumi hangja is elhalkul, igy meg vagyok love.

Jobban megnezve nem is olyan szep, ha ki van kapcsolva egy-ket csilli-villi postprocess effekt szaraz napos idoben .
    Akit felvillanyoz a valtozo idojaras, az eso, (engem nem) mert ettol autos jatek egy autos, az ertekelni fogja, aki szereti erezni, hogy kezeben tartja az iranyitast es a kormanyon keresztul visszakapja a leheto legtobb visszajelzest a kocsibol amire lehe reagalni is, az maradjon a jo oreg ac-nal. Elobbi ellen szol pl multiban meg sosem sikerult pl kodben jatszanom, se extrem idore allitva, gondolom itt is mindenki kigyonyorkodi magat az esoben eleg hamar, aztan jonnek a szaraz napos palyak :)
    Eddig amit elevezni tudtam palyaversenyes jatekban ac, lfs, iracing. De ahogy olvasom pl Pittinek valahogy ez is bejon meg az iracing, tenyleg nem vagyunk egyformak.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.05.07. 03:47:41