SityiSXT#10692
Ömlesztve gyors válaszok:
- Jutalékot 3 havonta fognak osztani. Az első így vélhetően augusztus eleje lesz.
- A Project Cars 2-t egyelőre még nem jelentették be hivatalosan, plusz dolgozni sem dolgozik még rajta senki. Az ígéret úgy szól, hogy az 1-et 2 évig tuti támogatni fogják, és ez egyformán jelent bugfixeket, mint új tartalmakat. Persze mivel ehhez annyi ember nem kell, ezért a többiek szépen lassan majd elkezdhetnek a 2-n dolgozni. Lehet majd csatlakozni, de nem lesz ilyen jutalékosdi, plusz valószínűleg csak 2-3 hónapig lehet majd beszállni.
- Valaki emlegette a karrierkezdést: nem muszáj gokarttal indulni. Szándékosan "sandbox" jellegű a karrier: olyan szakágban kezded, amilyenben akarod és a szezon végén abba mész, amelyikbe akarsz - legfeljebb a szerződést ajánló csapatok nem lesznek olyan nívósak az elején.
- A jutalék mértéke: Még az elején olyasmi becsélések láttak napvilágok, hogy 50 € befektetéssel, 1 milliós eladott példányszámmal olyan 200 € jöhet vissza.
- Laccoo: pont a kupás Clióval kezdtem a karrierem, és szerintem van akkora móka ezt terelgetni, mint a Kisfityót az AC-ban. Viszont nekem úgy tűnik, ha valami meglepetés ér, könnyebb a Carsban korrigálni, mint az AC-ban (ugyan nem egzakt az összehasonlítás, de a Cliót szedtem már össze olyan szituból, ami az AC-ban a Kisfityóval nem ment volna). Nem is azt mondanám rá, hogy megbocsájtóbb a Cars fizikája/szimulációja, inkább úgy fogalmaznék, hogy finomabbak az átmenetek. Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.04. 15:48:22