Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #10597 Egyesek csak azért szólnak itt hozzá, mert már megszemélyesítették a játékot Screenracerel, és ezek után így is állnak hozzá. Őt nem kedvelik, a CARS csak szar lehet ezek után. :D Értelmes hozzáállás egyébként. Ebből fakadó kardinális probléma, hogy ugyanezek KIZÁRÓLAG okádni járnak ide, egy deka konstruktív hozzászólásuk nem volt errefelé. Eltöprengtem azon, hogy bemegyek az AC-ba és elbőgöm ott magam: Szar az efefbéje. Ótvar a törésmodellje. Nincs időjárás. Szar az egész így! Nincs hivatalos tartalom, vagyis hát van, csak hát sekélyesen csekély. Szóval szarjáték és csak simcade a hiányosságai miatt és kész.
Ha ezt megtenném, garantálom, hogy az ottani keménymag nekem esne és olyan színvonalas hozzászólásokkal bombázna, mint pl. "lehet visszamenni a CARS topikba", "nem értesz hozzá mit szólsz bele", "jaj Alex, moderáld már ezt a majmot", bejelentés a modiknál és társaik. Tehát itt lehet flémelni és okádni, ott ugyanezt más nem teheti meg. Kettősmérce. És ezt kellene megérteni és ezért kellene a témában járatos és hiteles embereknek tartani őket. :D
Azt hiszem, én nem vagyok elfogultsággal és tapasztalatlansággal vádolható a CARS esetében. Amikor amelyik részét lehetett, azt dicsértem, amikor volt rá apropó, akkor ekéztem. Úgy érzem, egyensúlyban tartottam a dolgokat. Nos, ha csak ennyire lennének a többiek is objektívek és képesek lennének egy személytől elvonatkoztatni egy játék esetében, akkor jobb sorsot kapott volna ez a topik. De ehhez szerintem már késő. Ostoba, végletessé tett ellentétek és zsigeri gyűlölet alakult ki néhány arcnál, ami már-már fóbiáig fajult. Itt sosem lesz béke amíg egydimenziós látásmóddal rendelkező trollok ki-be járkálhatnak ide. Távoltartási végzést kellene kiadniuk a modiknak néhány arccal szemben, nulla toleranciával, akkor talán megoldódna ez az áldatlan állapot. Másként nem fog soha, ezt előre borítékolhatom. Másrészről pedig - hogy ne csak az egyik oldal legyen megemlítve - lehet, hogy jót tenne egy HG váltás, vagy simán csak annyi, hogy ismét HG nélküli lenne a topik, modik felügyelete alatt. Azért mondom ezt, mert mindkét részről voltak túlkapások, voltak fanatikus megnyilatkozások, és miután a véleményét kinyilvánítók többsége szerint nem volt korrekt a HG kinevezése - a kinevezési szabályok szerint tényleg nem -, úgy valóban egy, bizonyos tábor számára alapvetően irritáló helyzet alakult ki. Eleve nem alkalmas HG-nak olyan ember, aki ennyire oda van a játékért, hiszen nehezebben tolerálhatja a kritikákat, illetve a személyes ellentétek okán olyasmibe is kritikát lát, ami voltaképpen elfogadható lenne. (Bocs Srceen, nem személyeskedés tényleg, próbáltam mindkét oldalról megvizsgálni a helyzetet.)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.12. 14:17:05