• Screenracer #10593
    Ez csak éppen ezen a pályán, ezzel az autóval, egy kiragadott momentum. Rakhattam volna olyat is, ahol szinte tökéletes volt minden, azért szinte, mert tökéletes nem létezik. De tulajdonképpen egy tegnapi kis intermezzo járt a fejemben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erre és erre gondolok. Megfordult a fejemben ha az a néhány hurrogó, mármint mi, akik csak emiatt a játék miatt jövünk ebbe a topikba, mi lenne ha mi is úgy érznénk jól magunkat, ha egy folyamatos savazásba kezdenénk. Nézd már ez milyen szar, az milyen szar. Nem tudom felmerült-e bármelyik ilyen fejében az, hogyha valami szar és annak csakis a negatívumairól hajlandó beszélni, akkor mit keres abban témáju topikban. Talán csak kiakarja valahol élni azt a vágyát ha neki szar akkor más se érezze benne olyan jól magát? Mit képzel? Mert ugye az általa említett másik topikban, meg lehet beszélni a játék hibáit. Ugye érti mindenki? Annak van egyedül létjogosultsága, ha lehúzzuk valamiről a keresztvizet. Ha valamiért valaki rajong, az csak gátolja a "normálisan" szarozók kinyilatkozásait, mert ugye ebből az derül ki hogy aki nem vele/velük ért egyet, azt bannolni kell, lezárni topikot ahol jól érezheti magát, ahol ellent tudnak nekik mondani és mindez természetesen a nagy szólás és miegyéb szabadság nevében. Na, most kiraktam egy bugot, hibát. Kérdés: Mi oldódott meg? Kinek lett jobb, hogy az idejárók, most láthatják, hogy egy nem kész progiban, vannak hibák? Persze rengeteg hiba van benne ezen kívül is még, de mi változik azzal, hogy tegyük fel telerajkuk a topikot vele és persze szarozzuk folyamatosan. Egyrészt ugye még mindig dolgoznak rajta, vagyis ezen hibák taglalásának nagyrésze okafogyottá válik, másrészt a CARS pontosan olyan kivételes helyzetben van, hogy egyenesen a fejlesztők elé lehet minden bugot tenni még a befejezés előtt. De gyanítom, hogy ezt a topikot nem olvassák, mármint a fejlesztők. :)) Ennek tudatában viszont kérdezem, hogy azok akik abban lelik örömüket, hogy mindent lehúzzanak ami él és mozog, kivéve persze azt ami nekik kedves. Miért nem elégítik ki frusztrációjukat abban, hogy egyenesen a fejlesztők képébe nyomják bele a nagy felfedezéseiket? Ó, azt már nem lehet, mert az kívül esik a konfortzónájukon. De hát ez van mi vagyunk itt minden jónak az elrontói, mert úgy döntöttünk, hogy nem hagyjuk szó nélkül, ha valaki csak hányni jár ide. Mellesleg annak a bizonyos példaértékü másik topiknak a HG-ja is kétlábbal rúgja ki azokat akik, flémelni, trollkodni járnak oda, vagyis simán mennek a kukába az ilyen és hasonló flémelések. Ó, pedig AC-nak is van bőven baja, mégse hordják talicskaszám a bugokról és hibákról a videókat, pedig az már egy jó ideje a piacon van. Olyan szintü tolerancia van a Kunos féle hibákkal szemben, hogy az embernek könnybe lábad a szeme, ahogy ezt az odaadó szeretetet látja. :D De láss csodát én és innen senki nem jár oda a képükbe tolni a nagy leleplező igazságot, egyrészt úgyis törölnék, másrészt, ami a lényegesebb nem látom semmi értelmét. Pedig én is megvettem az AC-t én is verhetném a mellem, hogy a pénzemért nem ezt vártam. De igazából ez nem lenne teljesen igaz, mert Kunos korábbi munkáiból már azért arra lehetett számítani, hogy sok múlik azon, hogy mikor únja el az egészet és hagy ott, csapot-papot. Szerintem már az is nagyszám, hogy itt tart. :D Szóval innen üzenem fórumbarátunknak, talán halottad azt a mondást, hogy " Ne akarj olyan clubnak a tagja lenni, amelyik vesz fel a tagjai sorába."

Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.12. 13:43:57