Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
azért az nem úgy van hogy valakinek keserű a szája íze és ezért saraz másokat..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:)
Én simán beletettem 1000km-t Monza-ban, sőt...előtte a LeMans24h-ban valós időben kiversenyeztem a 24órát. Senki nincs azon a polcon hogy megmérjen, de akkoriban ipari alpinista vállalkozó voltam, egy évben 1-3hónapot dolgoztam, teli voltam pénzzel, és a legnagyobb problémám a versenyekre járás volt, hollandok, osztrákok, olaszok, és term. Brno, csajom Siena-ban élt, hozzá is kijártam...asszem akkoriban álltam rá bringáról a motorral való triálozásra (Aprilia 280 softtrial)..semmi gubancom nem volt hogy sekélyesen élnék, egyszerűen volt rengeteg időm, és elkezdett piszkosul érdekelni, ráadásul remek társaság volt (prohardveren a ph_s_autoverseny_xvii, akikkel nagyon jó versenyeket mentünk, és össze is jártunk Pesten, vagy a HunRing OB futamain. Éveken át, és szimeken át, én közben tönkrementem, kimentem 3hónapra újzélandra bringázni, mosogattam hajón...de a vége akkor lett mikor meghalt JuanG (M. Csabi) :(
Pár hónappal előtte még nálam voltak motorral..
tehát hallod, egy pillanatát sem érzem sekélyesnek a szimezéssel töltött időmet, sem magam frusztráltnak.
..sok mindent éltem át.
..a bevezető mondatom pont azért volt, mert gyakorlatilag felsoroltad a szimeket, és egyik sem töltött el örömmel, és mivel jobbat nem tudok, a régiek sem érdekelnek, ezért írtam hogy hagy porosodni....nem kell vélt dolgokat belemagyarázni. Nem én nézek le másokat, ill. használok rájuk kicsinyítő jelzőket, csak mert másként élnek mint én...
én a moddereket védtem, erre kaptam egy választ, amit már csak az ismerősök miatt sem hagytam megválaszolatlanul...nagyon érdemtelen leszólás volt, az én hátam elbírja, de ahogy írtam azért mert valakinek keserű a meglátása a szimekkel kapcsolatban, még nem kell megmérni és lekicsinyíteni azokat akik viszont ebbe pakolják bele a felesleges idejüket, energiájukat.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.01.10. 14:01:15