• Screenracer #10543
    Szerintem a véleménykülönbség a legtöbbször abból adódik, hogy nem toleráljuk egymást abban, hogy mindenki mást vár egy bizonyos játéktól. Mert abban ugye egyetértünk, hogy esetünkben a CARS is és az AC is simán csak játékok, mégha sokan szeretnének többet is láttatni egyes produktumokban. Én már többször is leírtam, de ismételhetem is magam, ha kell. Nincsenek autóversenyzői babérokra törő terveim, tehát semmi szükségem rá, hogy a valóság illúzióját kergessem. Amit az AC képvisel számomra az nagyon jó élményautózást ad, jó FFB, jók a modellek, stb... De hiányzik belőle SZÁMOMRA minden feeling.
    Én a CARS-ban látom azt ami a szórkozást jelenti. Látványban és vezetési élményben is élvezetes, igazából lesz@rom, hogy az iR, vagy az AC vagy bármelyik szim jobban megközelíti a valóságot, mert az számomra úgyis csak városi legenda, vagyis az életben soha nem fogom saját tapasztalatból tudni a különbséget. Tehát jó lenne ha nem próbálna meggyőzni mindenféle önjelölt Schumacher, hogy csak az a jó amit ők mondanak mert már évek óta szimeznek. :DDD Majd ha évek óta a világ élvonalához tartozik valamelyikőtök, a VALÓDI autóversenyzésban, akkor talán jobban felkeltitek az érdeklődésemet. Addig hadd döntsem el én, hogy a pénzemért mit szeretnék megkapni egy JÁTÉKBAN.
    Nem tetszik a CARS? Oké! De akkor mit kerestek itt? Mondta valaki, hogy a CARS ugyanolyan akar lenni, mint az AC vagy bármelyik? Nem hiszem. Akkor meg, miről megy a vita? Hogy a te vagy Laccoo vagy bármelyikőtök homokozó lapátja nagyobb?
    Se én, se a CARS se senki nem akadályoz meg bennetek abban, hogy azzal toljátok, ami nektek tetszik, akkor ti miért jöttök ide rendszeresen fröcsögni? Te, vagy valamelyikőtök látott engem más topikban sz@rozni vagy megmagyarázni a tutit? Nem valószínű, mert nem érdekel, hogy ki mivel tolja. Szóval semmi szükség itt a vitriolra. Ha toleráljuk a másikat nincs vita. Ha Laccoo és macleody nem írt volna bele ebbe a (.....) topikba, akkor még a kúltúrált beszélgetés se sérült volna. Dehát egy fórumban mindenki, mindenbe beleszólhat.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.10. 13:39:14