Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Így megjelenés előtt a véleményem : bugos, idegesítően félkész romhalmaz ...
Még ha minden működne is, akkor sem köt le 5 percnél tovább, ha a grafikát leveszem semmivel nem több mint a nagy átlag úgy az elmúlt tíz évben: unalmas AI, unalmas fizika, rossz kormánytámogatás, idióta menü ...Számomra ez nagy csalódás. nem csináltak mást mint az ezeréves lerágott csontra ráagattak egy kis csicsát. Van akit ez leköt, engem nem. egyedül talán az időjárás ami pozitiv, de az önmagában nem fog lekötni senkit....
Nem véletlen, hogy így megjelenés előtti állapotban se játszik vele a kutya se .....
ezek a blődségek amiket meg itt olvasok a hazai egyetlen rajongótól, hát komolyan ......
Állatható FFB, aha ....lenne inkább jó mint állitható, nem is értem minek kellene nekem azokat a dolgokat állítanom egy normális FFB-nél ...
ez a tudtad-e rész meg megint röhej.... Szelepet meg páratartalmat számol, hogyne, egy felfüggesztést vagy gumihőt, turbót nem tud korszerűen számolni ...
No mindegy, csak így leírtam. válasz nem kell , nem volt kérdésem ! :))
Egy tuti, aki erre azt meri mondani, hogy ez szimulátor, az hazudik, ennyi. Nem bántásból, de ez messze van egy mai korszerű szimulációtól mint az atyaisen ...