Fernandooo#10527
Mondjál egy jól működő, kész, tartalommal teli, komolyabban vehető autós játékot.
AC – túlságosan sznob lett, lélektelen, hivatalos tartalom mennyisége elhanyagolható. Megannyi hiányossággal küzd. Nincs benne dinamikus napszak és időjárás, a törésmodell fos, a boxutca ahogy „megoldották” egyenesen nevetséges. Így kilőtték annak a lehetőségét, hogy komolyabban vehető távon (20+ kör, ami ez alatt van az alsótagozat, mivel az autóversenyzés ugye a kitartásról is szól) mehessenek a játékosok.
pCARS – mostani formájában élvezhetetlenül szét van esve, multi van de még sincs (pang az ürességtől, a sok előrendelő csak megjelenés után hajlandó játszani :D), hotlap kurvára unalmas 3 év után, főleg, hogy kb. havonta törlik a leadert, így egy halom top 10-es helyem ment a levesbe. Meg top 5-ös is.
R3E – Még talán ez lenne a legjobb, de hol van ebben bármilyen közösség? Van már benne teljes értékű multi? Időjárás? Hosszabb távok? Eleve hidegen hagynak a kasztnis autók, én open wheel buzi vagyok.
iR – megfizethetetlen, túlszabályzott multi.
rF – ne vicceljünk kérem, alapvetően egy barlangrajzól beszélünk.
Régi szimes cuccok – senki nem játszik már ezekkel.
Összességében meg ezek a játékok a fullkocka hácé setuphuszárok terepe, akik mellett labdába sem rúgsz.
Kihagytam valamit? Szóval az van, hogy nincs egy épkézláb, közösségi támogatással bíró, OW szim, amiben nem csak setupbuzi fullkockák nyomják. Hát ezért marad a szekrényben a kormányom. Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.09. 19:33:33