Ráadásul van még AC, Raceroom és egy csomó olyan játék amivel lehet ezenkívül játszani.
Számomra hónapokkal ezelőtt kipukkadtadt a szimes lufi. Az összes csetlő-botló garázsprojekt, vagy alig nagyobb annál, és hát olyanok is fejlesztés területén. Egyetlen játék nincs kész évek óta, és soha nem is lesz. Mindegyik üres, unalmas, száraz, félkész, alig van némelyikben tartalom, helyette a szobamodderek rém igénytelen "alkotásaira" támaszkodnak. Ez így nekem nem pálya. Jó rég óta a kormányom ott figyel fent az előszobában az egyik szekrényben és nem tervezem előszedni, mert nincs semmi értelme. Többnyire csak hotlapozni lehet, ha meg valahol van valami multis élet, akkor meg fullkocka, atomelborult setup huszárokkal kellene pariban lenned. Hagyjuk. És mondom: a felsoroltak mindegyike szenved ilyen-olyan hiányosságoktól. Az utolsó időkben bármelyik játékhoz nyúltam, nulla élvezetet találtam bennük. Nagyon unalmasak, nagyon üresek. Helyette inkább lenyomtam az Far Cry 4-et, most kis üresjárat van, lesz majd GTA V, már beraktároztam magamnak a Wolfensteint meg pár kisebb játékot, el leszek én ezekkel, teszek magasról a béna kacsa garázsfejlesztőkre, akik öt évig hegesztenek egy üres játékot.