Screenracer#10521
Csak azt tenném hozzá, hogy profil törlést azért javasolják, hogy tudjuk a játékot hiba nélkül használni, mivel néhány vagy sok módosítás kódszinten történik és előfordulhat, hogy emiatt lesz bug, mert a korábbi beállításod bezavarhat. Egyelőre még mindig fejlesztői szinten működik elsősorban a játék és nem feltétlenül arról szól, hogy végig tudj játszani egy komplett karriert. Ha kész lesz már nem nyúlnak mélyen bele és egy-egy esetleges patch után nem kell majd profilt törölni. Igazából most se feltétlenül kell, mert volt hogy szándékosan nem töröltem hetekig és semmi probléma nem volt. De attól még másnak lehet, mivel elég színes a hardver kínálat és ahány PC annyiféle, tehát ezért mondják, hogy töröljük a profilt, ami ugyebár egy-két perc alatt vissza van állítva. A karriernek majd csak akkor fogok nekiállni, ha már kint lesz a játék és elég sokan vannak így vele. Ráadásul van még AC, Raceroom és egy csomó olyan játék amivel lehet ezenkívül játszani. Mondjuk én az utóbbi hónapokban a SimCity-vel játszottam hosszú órákon át. Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.01.09. 16:54:19