• SityiSXT
    Alapesetben egyetértenék veled, de a Project Cars nagyon sajátos helyzetben van jelenleg: mindössze adott számú vásárló birtokolja a játékot, és ez a szám megjelenésig nem fog nőni. Márpedig az átlagjátékos nem fogja magát szivatni egy félkész játékkal: belenézett, nincs kész, békén hagyja a megjelenésig. A fanatikusok azok, akik folyamatosan tolják így félkészen is a cuccot, de ők meg kevesen vannak. Ezért mondom, ne írd még le pusztán a játékosok száma alapján a játékot.
    A játékfejlesztés meg baromira nem lineáris dolog. Március 20. itt van a nyakunkon, de addig még sokminden történhet. Még akár kész is lehet a játék. A 0 day patch meg engem speciel nem zavar - feltéve, ha ezzel kerek egésszé all össze minden. Ne félj, leszedem én a keresztvizet erről a játékról, ha kell, de amíg ezt fejlesztés alatt állónak mondják, addig nem mondok véleményt - se pozitívat, se negatívat (főleg úgy nem, hogy rég vettem már elő, így nincs saját tapasztalatom a mostani helyzetről).

(Mellesleg a DriveClub példája is mutatja: van játék, amit kiadás után fejeznek be gyakorlatilag. Nem követendő példa! De nagyjából működött...)