• Screenracer #10459
    Ezen felül úgy látom, hogy a késleltetett márciusi megjelenés miatt, a megjelenéskor benne lesz a dedikált szerver is. Ugyanis, ha novemberben megjelent volna a játék, a dedikált szervert csak jövőre igérték. Most már nem kell még külön arra is várni.
    A múltkor linkeltem az FFB Topology v.3-at, de már a v.4 azaz T4 kerül majd beépítésre. :)) Addig maszírozzák az FFB-t, amíg jó nem lesz. Abban biztos vagyok, hogy nem fognak egy félkész cuccot a kezükből kiadni és most eléggé ráfeküdtek a témára. De lehet, hogy a T5 kerül végü a játékba. :DDD
    Lassan utolérik a Terminátort. :D
    Amúgy sajnos most elég nagy káosz van megint, mert nem ugyanúgy működik "free practice"-ban, TT-ben, karrierben vagy "quick race"-ben ugyanaz a kombó(autó és pálya). Főleg a gumik viselkedése nem jó még. Amikor pl. jövök ki a boxból, látom, hogy meleg mindegyik gumi, de mihelyt átvált kézi irányításra jéghideg lesz az összes és úgy is viselkedik, vagyis mintha jégre futnék. Amíg nem melegszik fel, legalább 2-3 kör, addig használhatatlan kanyarban. Az biztos, hogy sok függ a vezetési stílustól is, hogy milyen hamar érik el a gumik az üzemihőfokot. Csináltam FC-vel kis gumiégetést boxkijáratban, a hátsógumik néhány fordulat alatt felmelegedtek, az elsők a kör végén már jók voltak. A Clio-nál nagyon nem akarnak melegedni, főleg a hátsók. A Renault Clio-nál, a Formula C-nél biztos így van. Végig kellene ahhoz zongorázni összes autó, összes pálya, hogy melyiknél hogy működik. Az biztos, hogy jelenleg lutri vagy türelem megtalálni a már jobb cuccokat. Gondolom azt még a fejlesztők se tudják, hogy elég lesz-e az idő a márciusi megjelenésig, de szerintem mindenképpen kifogják akkor már adni, legfeljebb majd patch-ekkel javítják, amire nem jutott idő.
    Remélem erre nem kerül sor. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.12.08. 12:00:41