SityiSXT#10412
Ez most más, mint Davidson és a Codemasters esete. A WMD fórumon olvasható, hogy Ben és Kishami miket javasolnak a fejlesztőknek - Davidsonnál ez nem volt soha látható. Plusz amennyire én tudom, ők ketten pont, hogy támogatták a fejlesztést, nem pedig az SMS fizet nekik.
Az AI és a karrier tényleg gáz, igazából szerintem ezt kéne kipofozniuk. Az FFB-vel elvileg majdnem kész vannak már, így talán nem hurráoptimista elképzelés a márciusi megjelenés. A készítők pedig tudják, hogy a régi Lotusokkal összeomlik a játék, elvileg gumit kell cserélni ennek kivédésére. Gyaníthatóan ez okozza most a legnagyobb kavart, hogy a régi default placeholder gumi borít egy rakat dolgot és kiakasztja a játékot, de kivenni még valami miatt nem veszik ki (pedig szerintem illene).
Jobb híján várunk és majd tavasszal meglátjuk, mi lesz. A DriveClub is lebőgött egy hónapja - egy évet csúszott, pedig PS4 nyitócímnek volt beharangozva, időjárás most sincs, ahogy az ingyenes PS4 Plus Edition sincs a kanyarba se, a fotó mód kedden kerül be a játékba és a visszajátszás is hiányzik még. Ha más nem, ez az út várhat a Project Carsra is. (Mondjuk a DriveClub fejlesztőinek becsületére legyen mondva, két fizetősnek szánt DLC-t ingyen elérhetővé tesznek majd kompenzálásképp). Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.15. 13:44:43