• Fernandooo #10411
    Volt már példa játékos berkeken belül, hogy hivatásos versenyző – vélhetően nem önszántából – hülyét csinált magából. Gondoljunk csak szegény jó öreg Ant Davidsonra… Ők is simán lógva maradhatnak, hiszen nem rajtuk múlik a játék minősége, nem ők azok, akik gyakorlatban összerakják a dolgokat.

Javaslom, hogy próbálj meg órákon keresztül például multizni. Garantálom, hogy nagyon gyorsan szembesülni fogsz komoly problémákkal. Vagy menjetek versenyeket 16 AI-val, különböző kategóriákban. De mondok konkrétumokat: Formula A, Monza. Selejt. Formula B, Oulton Park. Első kanyarban tömeghalál. Próbáld meg betölteni a régebbi Lotusokat alap setuppal. Össze fog omlani a játék. Bármilyen verseny során menj ki a boxba kereket cserélni. Vége is a versenyednek, és látni fogod, hogy az egész procedúra, animációktól kezdve a műveletek végrehajtásáig nem működik. A TT az biztos elszaladgál magában órákig, ezt nem vitatom. Más viszont nem. A karriert egy-két builddel ezelőtt már el sem lehetett kezdeni, most nem tudom mi van, mert nem néztem. De érted, amikor meg el lehetett, akkor meg teljes volt a káosz. Nekiláttam volna egy endurance bajnokságnak, de semmi nem működött benne, kezdve onnan, hogy az autómat a gép nem tudta törés nélkül kihozni a garázsból. Az AI halomra törte magát, és képtelen volt helyzeteket felismerni, ott vonatoztak mögöttem, miközben én gyökkettővel taxiztam a pályán. Ilyenek…

Én is nagyon remélem, hogy sikerül gatyába rázni ezt az egészet, mert ebben az esetben számomra (!!!) messze az eddigi legjobb autós játékot tehetik le az asztalra. Mondjuk úgy, hogy ez a szívem által sugallt része a dolognak. Az eszemre hallgatva azonban egyre kevésbé hiszek ebben. Nem akarom ismételgetni magam, de négy hónap, mínusz a karácsonyi időszak szerintem atom kevés arra, hogy egy tökéletesen működő dolgot hozzanak ki ebből. De persze történjen csak meg a csoda, én örülni fogok neki.