• Fernandooo #10407
    Megint kezd kialakulni egy parttalan vita, ahol a felek a magukét hajtogatják. Ezért ment el a kedvem nekem pl. mindenféle netes jelenléttől… Na de azért még utoljára:

Most az az alaphelyzet, hogy mégsem kellett teljesen nulláról indulniuk, de a végén kihozzátok azt, hogy de igen, mert ami volt, az végül is a nagy semmi. Hát nem. Az egy komplett motor, és vélhetően azért kezdtek neki azzal, mert úgy találták, hogy így előbbre lesznek, mintha tényleg a nulláról kezdenének el kódolgatni. Ne tekerjük már ki a valóságot: Volt-van egy motorjuk és kész.

Naná, hogy szoktam törölni a profilt. Értem én, hogy fú de nagy dolog ez, meg hogy azért ilyen az egész, mert minden nap a legfrissebb verziót kapjuk meg, meg mert kívánságműsor van már 3 éve, meg a különböző modulok még nem álltak össze… Ezen azért fennakadtam kissé. Mert hogy egyik modul sem működik tökéletesen. És azért, mert kellene lennie egy keretnek, aminek azért 3 év után már remekül kellene működnie. Stabilan. De erről szó nincs. Most komolyan úgy gondoljátok, hogy 3 év után még mindig arról kell szóljon egy program, hogy x percenként összeomlik, lefagy, beragad, illetve hogy beleírt funkciók nem működnek, vagy éppenséggel hiányoznak? Ne vicceljünk már. Ennyi fejlesztési idő után már ki kellett volna alakulnia egy összképnek és állítom, hogy 4 hónappal a projekt lezárása előtt már csak némi hibajavítással kellene foglalkozniuk. Ezzel ellentétben nem működik a karrier, még kezdő szinten sem, nem működik a multi, ezer funkció hiányzik a multiból, a visszajátszás teljesen agyhalott, nincs normális menürendszer, az autó- és pálya választás totál béna és primitív, és az AI egész egyszerűen n.e.m. m.ű.k.ö.d.i.k. Szar, béna, nincs helyzetfelismerése, nyílegyenesben agyonfékezi magát, hatalmas karambolokat okoz, nem ismer szinte egy pályát sem, és esetükben a fizika sem stimmel.

Erre csak egy példa: Egyik pályán mentem velük egy rövidet. Végig nyitott DRS-sel nyomták! Kanyarokban is. És messze nem csúszkáltak akkorákat, amekkorákat nyitott hátsó szárnnyal kellene. Fel is vettem videóra, bármikor meg lehet nézni.

Szóval ilyen hülyeségek ezerrel. Ne állítsuk tehát azt, hogy minden tök faszán halad, amikor ezek a dolgok pont úgy állnak, mint másfél évvel ezelőtt. Ja, és akkor a boxutcás dolgokról még nem is beszéltem. Egy hibahalom az egész, totálisan működésképtelen, használhatatlan baki parádé. És akkor gondoljátok, hogy mindezt 4 hónap alatt hirtelen összekovácsolják egyetlen, csodásan működő egésszé? :D Ne már… Erre még egy év kell legalább, vagyis el fogják ezt tologatni szépen 2015 novemberére. :D

Az meg, hogy elfogyott a törzstőke és kölcsönből finanszírozzák a projektet, újabb intő jel. Ez már kapkodás, össze-vissza nyúlkálás és jól érződik, hogy nagyon be vannak határolva. Mi lesz, ha nem lesz elég a négy hónap és ismét kifutnak a keretből? Mert gondolom annyi kölcsönt vettek fel, amennyiből addig kitartanak. Csődbe mennek? Na, az lesz még a szép…