• Screenracer #10401
    Tulajdonképpen még mindig van egy topik, amibe be lehet írni, hogy minek kellene benne lennie a kész verzióban. Tehát még mindig nincs lezárva, hogy most már ez lesz és kész.
    Az AC-t csak azért hoztam fel mert az is szim és az is benne van az érdeklődési perifériámban. :) És az is csúszik, tehát már biztos, hogy nálam azok élveznek előnyt amik sokáig készülnek. :DDD
    Szimekben a gumifizika, a fizika és tulajdonképpen minden egyes dolog hat egymásra és ha valamit állítasz az hatással lehet, ezer másra és ha ezt leakarod minél pontosabban képezni, hogy élvezetes és lehetőleg minél pontosabb legyen, abban nagyon el lehet veszni és SMS-ék el is vesztek benne egy kicsit. Kiakartak bújni a folyamatos vádak alól, hogy ez csak egy folytatása a Shiftnek és igazából egy csicsás árkád lesz csak. Be akarták bizonyítani, hogy lehet népszerű szimulátort csinálni, úgy értem, hogy akár millós eladásokkal is. :))
    A hibajelentések a build topikban néha tényleg soknak tűnnek, de ne felejtsük az a topik arra van, hogy jellezzék az új biuldek után tapasztalható hibákat. A hibákról szóló hsz-ek ott természetesek, csak akkor aggasztó, ha hirtelen ugrásszerüen megnő a számuk. :))

Épp a napokban olvastam, hogy az összes csapat támogatja, a Mercedesen kívül, hogy jövőre visszajöjjenek a V8-asok a Forma 1-be. Szóval nem is biztos, hogy idejét múlt lesz az FA a CARS-ban csak naparakészre kell kicsit alakítani.