Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Fernandooo #10400 Így van, egyáltalán nem biztos, hogy teljes egészében igazam van, mivel vannak más és más nézőpontok is a sajátomon kívül. Tiszta sor. Az egy érv, hogy a közösségi támogatással készülő produkcióba talán túl sok beleszólást engedtek a készítők, holott ez nem adja magát olyan egyértelműen, mert hát az elsöprő többség aprópénzzel szállt be a projektbe, méghozzá úgy, hogy akkor már láttak arról egyfajta koncepciót. Na most ezt kezdték el támogatni, aztán jött az ötlet- és kívánság cunami, hogy ezt inkább így, azt inkább úgy, ez miért nincs benne, ez miért van benne, stb. Kicsit emlékeztet ez engem arra, amikor egy ligát akarsz összehozni, vagy egy közösségen belül egy sima futamot. É mindenkinek más időpontok és más feltételek lennének ideálisak. Ha rájuk hallgatsz, sosem fog összejönni egy öt körös futam sem. Itt is ez volt a hiba. Túl nagy teret adtak a közösségi követeléseknek. Nem mondom, hogy nagy vonalakban nem kellett volna rájuk hallgatni, de hogy napi szintű kívánságműsort rendeztek, az szerintem hülyeség. Itt az eredménye.
Az AC-t én nem keverem ide, engem egész egyszerűen nem érdekel az a játék. Próbálgattam, elismerem minden erényét, egészében nincs vele semmi gondom, egész egyszerűen nem „jön át”, nem szimpatikus, nem érzem, nekem túl sterilnek tűnik, ez nem az én hangulatomnak megfelelő. Ráadásul az autó felhozatal sem az én műfajom, mivel én az open wheelre tudok „komolyabban” ráakadni. Az meg nem igazán van benne, a Tataaus meg hát nem éppen a csúcs ebben a műfajban, és egy-két OW nem nagyon mozgat meg, főleg nem silány pályafelhozatal párosításban. (És nem, az Rf1 szintű barlangrajz modok sem hoznak izgalomba.) Mindettől függetlenül színvonalas, sőt, meghatározó játéknak tartom az AC-t, csak nem az én világom.
Szimulátor – FPS viszony. Nagy általánosságban igazad van. Azonban vannak kivételek, gondolok itt az olyan sandbox cuccokra, mint a Fallout 3, vagy a FC 2-3, és noha nem FPS, de a GTA széria is eléggé komplex. Ráadásul az V már FPS nézőpontban is tolható. Szóval azért ezek is eléggé komplexek. Meg vannak még szerepjátékok, hatalmas területekkel, kismillió féle lehetőséggel, azokat sem egyszerű összehozni.
Abban is egyetértek, hogy végre egy működő CARS-ot akarunk, és én is őszintén remélem, hogy meg is fogjuk kapni. Csak néha elfogy az ember türelme, főleg 3 év után, főleg, amikor úgy érzi és tapasztalja, hogy egyre több a probléma, és azt látja, hogy részeiben és egészében egyaránt még mindig játszhatatlan a cucc. És aggodalomra ad okot, hogy már csak négy hónap van hátra – elviekben.
Azt azért meg fogom érdeklődni a WMD fórumban, hogy 2015-re komolyan gondolják-e a 2011-es Formula A verdát, mert az nagyon cseszegeti a csőrömet…