• Screenracer #10350
    Mi odaát. :DDD És még velem van baj. :DDD
    Nem mondtam, hogy én egy Fittipaldi vagyok, de elég sokat vezettem már és hidd el volt már részem nagyobb sebességről is vészfékezni. És nem bevásárló kocsival járok. És nem arról beszéltem hogy akárhogy nyomom ne blokkoljon, de ha egy ABS-sel szerelt autóban kikapcsolod az ABS-t akkor hirtelen igencsak másképp kezd el viselkedni az autó fékezéskor és olyankor bizony nem árt utánaállítani. Mondjuk AC szinte észre se venni, hogy kikapcsoltam. :) De mivel ez egy játék, elvárható lenne, hogy ha már nem tudok az autó alá feküdni, legalább egy csúszkával legyen helyettesítve. Egyébként fékút és miegyéb is össze lett hasonlítva.
    Cars-ban utánaállítok, nem csalok. :DDD Most már ott tartunk, hogy CARS-ban a carsetup már csalás. :DDD Ha egy pályaautóban valami nem tetszik, akkor a szerelők beállítják, játékban ez a carsetup. Tényleg előbb gondolkodnod kellene mielőtt ideirkálsz, de a legjobb lenne ha odaát maradnál, mert ebben az öt sorban se láttam arra tényszerü cáfolatokat, hogy esetleg én tévedek. Talán ha nem velem, hanem, a témával foglalkoznál. Ez legfeljebb egy újabb trollkodásra jó volt, másra nem igen.

Ui.: Jó lenne ha végre megtanulnád a válaszgombot használni, hogy biztosan tudjuk mire próbálsz válaszolni, mert nem mindig egyértelmü.
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.10. 15:55:21